Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy reagáljak rá? Nem birom...

Hogy reagáljak rá? Nem birom elvisleni szo nélkül . Folytatás lent.

Figyelt kérdés
ma a 11 honapos lányom és apa meg aanyosom sétára indultak betértek az egyis kemerösöz .eddig én otthon szorgoskodtam a konyhában . mikor kész voltam utánnuk mentem mit látok a gyereket nyalja az ismerös 3 büdös dög kutyája meg 2 macska félig a szájában log a cumisüvegja tiszta ször meg a gyerek is. azt hittem megboondulok. és akor azt mondja hogy nem szerem ki a gyereket a seggemböl .. meg hogy nem szereti a gyerek öt mert szinte mindig velem van hát ezért van velem .. hogy ne legyenek ilyen dolgok..
2010. aug. 16. 14:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ez meg a másik és mi van ha megcibálja a farkát vagy fülét az meg jol megharapja...mondtam az apjának ..csak hallgatott
2010. aug. 16. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

Én imádom a kutyákat, nekem is van, és gyermekemként szeretem, de felháborító amit írtál, mármint hogy anyósodék ennyire nem figyeltek a gyerekre és ráadásul még nekik állt feljebb!! Nekem is van egy fiam, 1 hónapos lesz, és nem engedem még a közelébe a saját kutyámat sem. Ha idősebb lesz, akkor természetesen én kutyusom közel mehet hozzá, de idegené fix hogy nem, ha nem vagyok mellette, mert sosem lehet tudni......

Pláne macskák...csomó bacit terjesztenek, főleg ha kertiek. Megértelek és sajnálom hogy ilyen történt, maghyarázd el jól anyósodéknak hogy soha többet ne engedjenek ilyet vagy legközelebb nem viszi el sehova Nélküled és kész!

2010. aug. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!