Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy reagálják a babák a BCG...

Hogy reagálják a babák a BCG ujraoltást? 11hósan kapja meg

Figyelt kérdés
Nem göbösödött be a szuri helye,ezért ujra kell oltani holnap. Kinek hogy viselte a gyereke ezt a szurit? karba kapja majd.
2011. márc. 29. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is újra kapta. Nem lett semmi gond, be sem lázasodnak tőle a babák. Egyébként ez sem göbösödött be, már nem is látszik a helye. Ő 8 hónaposan kapta egy évvel ezelőtt.
2011. márc. 29. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Még csak nem is sírt a kisfiam, pwedig nem egy nagy hős... :-) A helye nem látszott utána, de másodiknál erz már nem gond.
2011. márc. 29. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Majdnem 2 hete kapta újra a 7 hónapos babám.

Lázas nem lett, de estefelé elcseréltem volna egy koszos kismalacra, olyan nyűgös volt. Igaz akkor reggel vittem először tescozni, lehet, hogy túl sok inger érte aznap…

2011. márc. 29. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem jól fogja viselni. Kocsival megyünk,s Bkv-val haza.Át fél Bp-en..
2011. márc. 29. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi extra nem volt.
2011. márc. 29. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Megkaptuk. HAzajöttem,leraktam a hordozóban s utána még 3órát aludt:) S még anyu munkahelyére is benéztünk mert elvitt anyum odáig kocsi0val:)
2011. márc. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!