4 hónapos múlt anyatejes baba ha napok óta nem kakál, hogyan segítsek neki?
Figyelt kérdés
Már 6 nap eltelt, amikoris lázmérővel sikerült és cukros kamillateával. Ezt javasolták. Na de ezt nem lehet mindennap csinálni. Tegnap reggel kakilt utoljára segítséggel. Adjak neki mindennap kicsi kamillateát? Mennyit hányszor mikor? Mivel csak anyatejes, így tudom, napokig ha nem kakál is normális, nem is volt kemény sem a pocakja, nyűgös sem volt, csak a 6 nap az már sok volt, dokinénink mondta, 5 nap után segítsek neki.. ztán megint 5 nap után segítsek neki, ha nem kakil? Vagy mindennap? (lázmérővel gondolom, kúpot nem szeretnék adni) Vagy csak kamillát adjak neki mindennap?2010. aug. 16. 12:13
11/12 anonim válasza:
A lázmérőhöz sajnos hozzá tud szokni, és csak azzal fog kakilni. Amúgy is lázmérésre való. Viszont ajánlotta a doktornéni és a védőnő a szélcsövet (nálunk 1000 Ft). Ez egy gumicső, amivel a szél is kijön, és akár mélyebbre is felnyomhatod, nem fogja bántani a babát. Sőt, olyat kakil garantáltan, hogy csak. Viszont rugalmas, nem tágít, nem szokik hozzá. Olyan megkönnyebbült fejet tud vágni a kicsikém, amikor szenved, és ehhez folyamodunk.
12/12 anonim válasza:
Nekem is anyatejes, 5 hós a kisfiam, hál égnek már minden nap min 1* van, de 1 hós kora körül gondjaink voltak, én akkor még a mellkasomra raktam aláhúzott lábakkal, meg melegített cseresznyemag párnát raktam a hasija alá. A párna bevált, de neki fájt a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!