Mennyi ideig tarthat a baba arcán a szeborreás dermatitisz? A ti babátoknak mitől múlt el?
Te azzal kented,és hatott?
Nekem a dr.-nő felírt valamit a tejkiütésekre,tegnapig azzal kentem,de nem használt,nem is rontott a helyzeten.Tegnap a gyógyszertárban ajánlották a Babé krémet 3ezerért megvettem,pancsinál bekentem vele,és utána,attól vagy nem attól nem tudom,de borzasztóan néz ki.Sírni tudnék,amikor látom.Sudocream van még itthon,de nem merem használni.
Szia! Az én fiamnak is rettentő csúnya volt a bőre, tiszta vörös volt és hámlott. A doktornő felírt valami kencét az arcára, ami direkt erre való, de még úgy is jópár hétbe telt mire elmúlt. A gyógyszertári blokkot eltettem, mert az összetétel rajta van, de nem tudom, hogy lehet-e recept nélkül kapni.
Az krém összetétele a következő:
Acidum salicylicum (lose) 1.00 gr
Acidum boricum pulv. (lose) 1.00 gr
Elocom 0,1% krém (20 g)
Ung. hydrophilicum nonionicum (lose) 30.00 gr
Próbáld meg hátha adnak recept nélkül. Igaz a fiam már 11 hónapos, de születésétől kezdve nagyon csúnya volt a bőre, a kórházban kálciumot kapott, hogy elmúljanak a vörös foltjai. Otthon meg ezzel a krémmel kentük és ez használt. A hasát is ezzel kentem be, amikor csalánkiütéses lett, összefüggő vörös volt az egész hasa, de ez a krém egy nap alatt levitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!