Szólnátok az orvosnak hőemelkedésről?
Figyelt kérdés
11 hónapos lányom két napja hőemelkedéssel kel (ma 38.3 végbélben), aztán elmúlik neki. Fogzik nagyon durván, de én úgy olvastam, hogy az hoax, hogy amiatt lehet hőemelkedése. Még sosem volt neki, a Bexsero miatt sem, így nem tudom ezt hova tenni. Ti hány nap után szólnátok?2021. febr. 3. 07:26
11/11 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Most 38.2-t mértem, kérdezte, hogy fogzik - e
.. Meg mondtam a szapora légzést, az lehet a hőemelkedéstől. Adtam neki nurofent, mert nem bír aludni és már teljesen kivan... (ezt is mondta hogy ha nem bírja akkor adhatok neki) Remélem ez most segít picit. Más baja nincs amúgy, eszik, iszik. Holnap kell hívnom újra :)
2021. febr. 3. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!