Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek korának megfelelő...

Szerintetek korának megfelelő vagy le van maradva?

Figyelt kérdés

13 hónapos a kislányom ezeket tudja:

Szeret búnocskazni, ha van valami a kezébe ide hozza nekem, szeret formabedobozni bár még nem teljesennügyes benne, építőkockázik (3dbot rak egymásra , néha ügyetlenül) , fogócskázni szeret, ki be pakol, üvegre fedőt rak, cumiját adja nekünk a szánkba néha a babának is, puszit ad, pápazik, tapsol, néha produkálja magát , felismeri a kutya ugatast és mondja hogy vau vau

Viszont nem mutogat. Hasát fejét lábát mutatja meg a lámpát.

Kérdezek tőle valamit és mutatom oda figyel

Későn csinált sok mindent, későn gagyogott, későn ült fel

2021. jan. 31. 16:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ! Örülök, hogy jól vagytok! Jó egészséget kívánok a továbbiakban!
2022. jan. 28. 06:27
 32/32 anonim ***** válasza:
Szia, tudom regi kerdes, de hatha itt vagy meg. Megkerdezhetem, hogy utana hogy alakultak a dolgok veletek? Remelem jol vagytok es minden rendben , koszonom, ha irsz
2023. okt. 16. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!