Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem a korának megfelelő...

Nem a korának megfelelő ebédet kapott?!

Figyelt kérdés
A lányom most 10 hónapos (pár napja)és az apukájára hagytam egy órára. Kitettem mit adjon neki enni, inni, stb. Megjött anyósom is időközbe, és természetesen az ő általa főzött milánói makarónival etette meg, mire hazaértem. Ami tojásos tésztát tartalmazott, ráadásul Knorr porral készítette a szószt! Totál kiakadtam. Most mire figyeljek a kicsinél? Ha kijönne vmi ételallergia, mit csináljak, vagy már most adjak neki Calciumot? Totál begőzöltem, le is szidtam a férjem, és az anyósomat is úgy megsértettem, hogy csak na! De hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Kérlek írjatok! köszi!
2013. márc. 23. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Szia! Megértem a felháborodásodat,nem tudom,hogy eddig jelentkezett e bármiféle allergia a lányodnál, de ha nem, szerintem nem lesz semmi baja a tojásos tésztától. Szerintem várjál a Calciummal,ha bármi baja is lesz tőle, akkor estére szerintem jelentkezni fog. De ne aggódj,minden rendben lesz. Az én lányom is volt hogy evett olyat amit még elvileg nem lehetne,és semmi baja nem volt,és nagyon ízlett is neki. Ne aggódj
2013. márc. 23. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem semmi baja nem lesz,ne parázd túl ezt a dolgot.az én kisfiam 9 hónapos,és volt hogy ette a galuskát csirkepörkölttel ebédre.semmit nem evett meg,mi pont azt ebédeltünk,és rendesen kinézte a szánkból.megkóstolta,és ette.

most biztos kapom majd az leoltást.megemlítettem ezt a dokinknak is,és azt válaszolta hogy jól tettem hogy adtam neki.Knorr porban mi olyan van amit nem ehet?Fűszereket már kaphat,én úgy gondolom.

Más kérdés hogy azért az gáz,hogy anyós nem szólt előtte hogy mire készül.Ettől függetlenül nyugi,nem lesz semmi baja.

2013. márc. 23. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

10 hónaposom már a mi ételünket eszi, persze fűszerezés előtt kiszedem. Szerintem ne aggódj. A bébiételekben is tojásos tészta van.

Mondjuk a poron kiakadnék én is, még mi sem eszünk ilyen poros sz@rokat. 3 fűszerrel lehet helyettesíteni,ami egészséges is. Anyósom már tudja az elveimet. Így már ehhez tartja magát. De persze ezeket párszor elmagyaráztam neki. mi nem eszünk mű kajákat se a gyerek se a felnőtt.

Ne aggódj nem lesz baja a kislányodnak egyébként. :)

2013. márc. 23. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem lesz baja ne aggódj!
2013. márc. 23. 13:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, most egy kicsit megnyugodtam, de azért bosszant a dolog. Mindenesetre figyelem a törpét! :-) Köszi!
2013. márc. 23. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
10 honaposan mar eleg idos ezekhez az etelekhez, semmi baja nem lesz. Nem kell tulaggodni.
2013. márc. 23. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
a bolti tészták tojásporral készülnek ami azért közel sem olyan, mint a rendes tojás, az elméletileg már adható neki. Amúgy tényleg kicsit túlparáztad néha lehet egy kicsit bűnözni :) Az én fiam pl. 7 hónaposan töltött káposztát evett és még itt van. :) Persze nem minden nap, de mondjuk havi 1-2 botlás belefér :)
2013. márc. 23. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Jogos a felháborodásod, teljesen igazad van, DE NE AGGÓDJ! Semmi baja nem lesz! 10hónapos, már nem olyan kicsi. :)
2013. márc. 23. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Jogos a felháborodásod és megértem hogy kiakadtál mert az anyósod és a férjed,nem tartotta be amit kértél!

De ezért a mondatért: "le is szidtam a férjem, és az anyósomat is úgy megsértettem, hogy csak na" ,nagyon szégyellném magam a helyedben!!! Gondolom semmi rossz szándék nem volt mögötte,és nem kellett volna ennyire kiakadnod e miatt hogy még sértegeted is!!!

2013. márc. 23. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Ez mondjuk nem tartozik annyira ide, és szerintem sem lesz a kislányodnak baja, de egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet ennyire sok rosszindulatú anyós, aki csakazértis az ellenkezőjét csinálja, mint amit a gyermek édesanyja kér. Olyanokat mond, hogy hülye anyád (egy kérdésben volt), meg szánt szándékkal keresztbe tesz? Ha az enyém ilyen lenne, nem maradna egy percet sem egyedül az unokájával!
2013. márc. 23. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!