Nem a korának megfelelő ebédet kapott?!
Figyelt kérdés
A lányom most 10 hónapos (pár napja)és az apukájára hagytam egy órára. Kitettem mit adjon neki enni, inni, stb. Megjött anyósom is időközbe, és természetesen az ő általa főzött milánói makarónival etette meg, mire hazaértem. Ami tojásos tésztát tartalmazott, ráadásul Knorr porral készítette a szószt! Totál kiakadtam. Most mire figyeljek a kicsinél? Ha kijönne vmi ételallergia, mit csináljak, vagy már most adjak neki Calciumot? Totál begőzöltem, le is szidtam a férjem, és az anyósomat is úgy megsértettem, hogy csak na! De hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Kérlek írjatok! köszi!2013. márc. 23. 13:03
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9! Azért nem igazán ismered anyósomat, ez már csak hab a tortán volt, és most "robbantam" ki! Ő folyamatosan azt mondja, hogy amit én csinálok az rossz. Mióta megszületett a kicsi, azóta én rosszul nevelem, szerinte. Eddig sikerült nyelnem, most kiborult a bili. Egyébként a sok mű adalékanyagtól tartok, amivel tele van az a por, amivel készült a főztje.
2013. márc. 23. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!