Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek korának megfelelő...

Szerintetek korának megfelelő vagy le van maradva?

Figyelt kérdés

13 hónapos a kislányom ezeket tudja:

Szeret búnocskazni, ha van valami a kezébe ide hozza nekem, szeret formabedobozni bár még nem teljesennügyes benne, építőkockázik (3dbot rak egymásra , néha ügyetlenül) , fogócskázni szeret, ki be pakol, üvegre fedőt rak, cumiját adja nekünk a szánkba néha a babának is, puszit ad, pápazik, tapsol, néha produkálja magát , felismeri a kutya ugatast és mondja hogy vau vau

Viszont nem mutogat. Hasát fejét lábát mutatja meg a lámpát.

Kérdezek tőle valamit és mutatom oda figyel

Későn csinált sok mindent, későn gagyogott, későn ült fel

2021. jan. 31. 16:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Próbalom, szerencsére már nem kell sűrűn találkozni vele.. párszor sírva hagytam el az épületet annyira kikészített
2021. jan. 31. 22:49
 22/32 A kérdező kommentje:
Mai kérdése a védőnőnek az volt hogy rajzol firkál e. Mondom nem szeret inkabb csak lapozza a füzetet a filcet meg eldobja vagy elrakja xd es ez se tetsett neki🤣
2021. febr. 1. 15:53
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja,hogy már 13 hónaposan le kéne kösse a rajzolás? 🤣
2021. febr. 1. 16:41
 24/32 A kérdező kommentje:
Hát eszembe se jutott. De szerinte 1 éves kora körül firkálgatni kéne🤷‍♀️
2021. febr. 1. 16:54
 25/32 anonim ***** válasza:

Mennyi idős ez a csoda védőnő? 🤔

Van egyáltalán gyereke?

2021. febr. 7. 20:27
 26/32 A kérdező kommentje:
Hát van 2 lánya korát pontosan nem tudom
2021. febr. 7. 21:42
 27/32 anonim ***** válasza:

Ha van valami, amit utálok, az az, amikor feleslegesen ijesztgetik a szülőt. Gyógypedagógusként a védőnőnek üzenem, hogy 13 hónapos gyerekre, pláne pszichiátriai vizsgálat nélkül NEM mondjuk ki, hogy autista. Olyat meg, hogy autista lesz, egyáltalán nem. Nem véletlen nem diagnosztizálják ilyen korán, egyszerűen túl széles a spektrum, egy 13 hónaposnál csak nagyon nagyon szélsőséges esetben lehetnek jelek. Amúgy az autizmus, és általában a mindenféle fogyatékosságok diagnosztizálásában védőnőnek nincs helye, orvos, gyógypedagógus, pszichológus és hasonlók teammunkája kell.

Hülyeséget mondott, ennyi.

2021. febr. 8. 14:17
 28/32 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok vele nap közbe és kicsi korátol hamár rápillantott valamire tudtam mit akar. Ebből gondoltam azt, hogy emiatt nem érdekelné a mutogatás, nincs rákényszerülve... de szerinte ilyen nincs. Egyébként 1 2 alkalommal teli tenyérrel mutogat szerintem azis valami már
2021. febr. 8. 16:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szeretnék érdeklődni, hogy vagytok a kislányoddal? Mi is hasonló cipőben járunk. Köszönöm, ha esetleg olvasod és válaszolsz.
2022. jan. 27. 17:31
 30/32 A kérdező kommentje:

Bölcsőde meg hozta jobban nála a fejlődést. 2 éves el múlt, mutogatni 18 hónaposan kezdett el. Vannak dolgok amikben le maradást látok de magához képest szépen fejlődik :)

Ne aggódj bármi le maradása van be fogja hozni, vagy lehet másban sokkal ügyesebb :)

2022. jan. 27. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.