Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sir almaban 6 honapos kislanyo...

Sir almaban 6 honapos kislanyom! Mi tortenhetett?

Figyelt kérdés

Nagyon jo baba es nagyon jo alvo is.

Tegnap elott tortent eloszor, hogy sirt almaban (reggel 6korul).Tegnap reggel szepen aludt, de mar reggel is sirt nagyon (7 korul).

Meg nem ebredt fel ilyenkor.Nagyon keservesen sir.Csorog a konnye a kis arcan :(

Nem voltunk idegen helyen.Nem talakozott uj emberekkel.Nem volt semmi kulonos seta kozben(kutya, vagy hangos gyerekek).Nem veszekszunk a ferjemmel.Tehat nem tortent semmi olyan dolog ami felkavarhatta volna.Oltast utoljara 4 honaposan kapott.

Ilyenkor kiveszem az agyabol es simogatom es nyugtatgatomOvatosan felebresztem puszikkal es kedves szavakkal.

Amikor kinyitja a szemet huppog meg kicsit, de max fel perc es mosolyog.

Olyankor atmegyunk a nappaliba az agyra aludni meg kicsit.Gyorsan vissza alszik, csak par korty tej kell hozza es hogy hallja, hogy ott szuszogok.

Mit tehetek, hogy feldolgozza azt az elmenyt amitol rossz almai vannak?

2010. aug. 15. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az amit csinálsz még ront a helyzeten. Nem kell kivenni, megébredhet ingerülten, ilyenkor adj neki cumit és szépen fog aludni tovább. Ha viveszed, holott ő félig még alszik, akkor később csak bajod lesz belőle. Rosszat álmodik, vagy készülődik a fogacskája. Vagy bármi is lehet. Mi sem alszunk mindíg jól, ők pedig érzékenyen reagálnak dolgokra.
2010. aug. 16. 07:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Probaltam, hogy csak nyugtatgatom, de ugyan ugy sir tovabb.Csak akkor nyugszik meg ha felebred.

Most ejszaka 1.5 orat aludtam, mert ha nem simogattam a hatat nem aludt.

Felhivtam egy szuleszno-vedono baratnomet.Azt mondta, hogy atjon hozzank a 7vegen.De szerinte ez megszokott jelenseg....eleg sokan panaszkodnak erre Neki.

Koszonom a valaszokat.

2010. aug. 16. 14:05
 13/13 Melody0529 ***** válasza:

Látom, hogy elég régi a kérdés, de hátha...

Az én kisfiam is lassan fél éves lesz, és ugyanezt csinálja :(

Az imént konkrétan le is izzadt alvás közben, először csak nyöszörgött, aztán sírdogált, végén már nagyon sírt, és nem is tudtam felébreszteni, csak felvenni, és a karomban ébredt fel.

Ma éjjel ez volt a második, de az előző alkalommal elég volt neki a cumi visszaadása.

Hát, ez viszont elég durva volt :(

Már nagyon kis csecsemő korában is voltak ilyen kis nyüsszögései álmában, aztán mostanra fokozatosan gyakoribbak, és van, hogy tényleg nagyon intenzív.

Volt már párszor ilyen is, hogy alig bírtam felébreszteni, pedig már hangosan sírt.

Én gyerekkoromban nagyon rossz alvó voltam, hetente voltak rémálmaim, folyton leestem az ágyról. Rágtam a körmöm is, amit csak felnőtt fejjel sikerült aztán abbahagynom.

Lehet, hogy tőlem örökölt valami erre való hajlamot?

Ilyenkor tényleg "csak" rosszat álmodik?

Annyira tudom ilyenkor sajnálni :(

Kizárnám, hogy fáj valamilye, mert még csak hasfájós sem volt, és nap közben kiegyensúlyozott, nyugodt, érdeklődő, kedves baba.

Enni is rendesen eszik, és az éhség miatt rendesen megébred, és úgy nyöszörög, itt pedig még csak fel se ébred, de folynak a könnyei :(

Lehet ezzel csinálni valamit?

2017. júl. 20. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!