Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha nem hajlandó...

Mit csináljak, ha nem hajlandó megenni a reggeli tápszert?

Figyelt kérdés
11 hónapos babám másfél hete nem hajlandó megenni a reggeli tápszert, minden mást elfogad, gyümölcsöt, kekszet, szendvicset, de a tápszer nem kell neki, pedig már cukrozni, kakaózni is próbáltam. Este megiszik 250-260 ml-t, de csak akkor fogadja el. Nem kevés ez egy napra?
2008. dec. 2. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én lányom 6,5 hónapos. Ő este nem hajlandó megenni, de reggel is csak 130 ml-t ha egy nap 300 ml-t megiszik akkor már örülök. Szerintem biztos tudják mennyi kell nekik, bár a dokinő azt mondta ez kevés, de ti már nagyok vagytok. Próáltadmár a babatejet, vagy tejpéppel összekutyulva. Én már mindent kipróbáltam.

Sok sikert!

2008. dec. 2. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7,5 hónaposan kezdte meghagyogatni, pár hétbe beletellt, míg rájottem, nem kell neki a tej vacsorára...Reggel elfogadja, ha bedugom a szájába az uveget, amikor még csak ébredezik és nem sírta fel teljesen magát, de max. 150 ml-t iszik meg. Néha éjszaka felébred és kéri, igy naponta kb 2,5-3dl tápszer fogy. A tejszukségletet probálom ugy fedezni, hogy kap tejpépet uzsira, néha ebédre is fozok valami tejeset, vagy túro (gyumolccsel reggelire vagy tésztával ebédre), joghurt... szoval tejtermékekbol, ezeket elfogadja. Nem baj, ha nem kimondottan tej, de legyen elegendo tejtermék naponta.
2008. dec. 3. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!