Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hónapos kisfiam nem...

Szikra veronika kérdése:

5 és fél hónapos kisfiam nem hajlandó megenni a tápszert (MILUPA MILUMIL HA1). Kipróbáltam a vaníliás cukrot a kakaót de nem vált be. Rájöttünk hogy ha gyümölcsöt teszünk bele akkor megeszi. A reggeli tápszerbe is tehetek gyümölcsöt vagy ne?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 06:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha úgy megeszi, akkor egész nyugodtan, éhen nem maradhat:)

Jó babázást.

2008. nov. 25. 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Nkem is ilyen volt a gyerek. Amikor elfogyott az anyatej 10 hónaposan, akkor nem itta a tápszert. Az ízesítettből még csak-csak, úgyhogy vaníliásat és banánosat vettem,de nem tudom hány hónapos kortól lehet adni. Aztám amikor áttértünk a tejre, csak gyümivel itta meg. Később már elfogadta a kakaót, és a cukros tejet is.

Nyugodtan tegyél bele, jó kombináció, miért ne lehetne gyümölcsös reggelre is. Én magam is szeretem a banános turmixot is, így jutott eszembe a gyerekkel megkóstoltatni. És bevált.

2008. nov. 25. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni direkt vaniliás ízű tápszert 6-hós.-tol.Beba vanilia,esetleg próbáld meg azt. A DM-ben is láttam.
2008. nov. 25. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Beba ha-t ettük, de 5.5 hónaposan már nem volt hajlandó megenni, ezután váltottunk a Beba 1 re , majd a beba2re.

2008. nov. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!