Mennyi ideig evett 2-3 óránként a babátok?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapos, igény szerint szoptatom, de általában 2-3 óránként eszik. Éjjel eddig max 4 órát bírt ki. Nálatok ez hogy alakult? Mikor ritkult az etetések száma? Nem azt várom, hogy aludja át az éjszakát, de a könyv amit olvasok azt javasolja 3 hónap után lassan toljam ki 2 etetés közti időt, valamint jutassam több tejhez(hogy a francba, ha nem tápszeres? :D)2021. jan. 27. 18:07
11/17 anonim válasza:
11hónapos
Most is, csak nem anyatejet
Éjjel azt
12/17 anonim válasza:
4 es, egy tápszer készítés neked hogy hogy több mint fél óra?
Ha éjjel eszik a babám kB 1, 5 perc és már bent vagyok a tápszerrel, megissza és alszik is.
Nyilván akit vissza kell altatni stb annak hosszabb idő ez, de maga a tápszer készítés nem több 1 percnél.
Vagy te éjjel forralod a vizet és úgy hutod vissza stb?. Úgy sok idő de akkor se 40 perc.
Nem kötekedni akarok csak nem értem
13/17 anonim válasza:
Igény szerint szoptattam 2 évig. Szerintem 1 éves koráig 2 óránként kérte.
14/17 anonim válasza:
Nem sok a hízás, teljesen normális. Iszsz babák simán híznak havonta 1 kg-t vagy akár többet is. Később lassulni fog
15/17 anonim válasza:
12. igen, mi forraltuk a vizet, majd visszahűtöttük neki. Vagy a lefejt anyatejet melegítettük fel éjjel cumisüvegben. Mi ott szívtunk iszonyú sokáig, hogy a kislányom magától nem aludt vissza. Sokszor önmagában a visszaaltatása volt 30 perc. Durva volt, de szerencsére elmúlt.
16/17 anonim válasza:
Jaa értem, nem is azért kérdeztem :)
A lányomat nappal sokszor órákig altatom és végül alszik 10 percet 🤔😁 szóval át érzem
17/17 anonim válasza:
Kérdező. Sok nem sok, ez van. Majd más hónapban kevesebbet fog hizni. En életemben olyat nem hallottam, hogy diétára fogjanak egy babát. A tapszernek megvan a maximuma, amit kb kaphat egy nap egy baba, nyilván ha azt durván meghaladták, akkor azt kellett csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!