Császár után, ha szépen gyógyul a seb, mikor lehet elkezdeni a babát hordozni hordozókendőben?
Csaszar utani 3. napon rugalmas hordozokendobe kotottem a 4300 grammos kislanyomat. Meg is jegyezte az orvos, hogy milyen gyorsan felepultem. :) Masodik csaszarom volt egyebkent.
Ha jo a kendo es jol kotod, sztem par nappal szules utan mar szabad, ha nem megterhelo es nem faj.
Nekem az elso hetekben, honapokban napi tobb orat volt felkotve a pici, gyonyoruen aludt benne. Aztan olyan 4-5 honaposan, amikor mar tul nehez volt es o sem igenyelte az allando kozelseget, atszokott az agyban alvasra.
4- es vagyok.
Azert uvolt, mert a kozelsegedre,a szivveresed hangjara,az illatodra vagyik,ez nyugtatja meg. 9 honapig benned elt, nem tud egyik pillanatrol a masikra “onallo” lenni. Igenis szuksege van testi kontaktusra veled.
Raadasul a csaszarral csak kiszakitottak beloled, ez bizony trauma neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!