Te mit csinálsz olyankor, amikor a baba ölben szeretne lenni és ezért sír, neked viszont olyat kell csinálnod, hogy hordozókendőben sem tudod magadra kötni, pl. hajat mosol?
Figyelt kérdés
A cumit nem fogadja el, azzal nem tudom lefoglalni. Az nem elég neki, hogy lát és beszélek hozzá, tehát a pihenőszék sem megoldás. Egyedül még nem játszik, 6.5 hetes.2017. okt. 17. 22:23
1/23 anonim válasza:
Füldugót berak, hajat megmos, füldugót kivesz, gyereket ölbe vesz. Bár nem tudom, hogy lehet ölbe venni egy hat és fél hetes gyereket, de ez már egy másik kérdés.
2/23 anonim válasza:
Szépen megvárja. Addig sírdogál. Ez van sajnos.
3/23 anonim válasza:
Kettes jól mondja, szépen várakozik...
4/23 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Te hogy hívod azt, amikor felveszed a babát? :-)
2017. okt. 17. 22:42
5/23 anonim válasza:
Ha olyan S.O.S dolog van akkor nincs más mint sirdogál és vár. De pl egy hajmosás szerintem nem olyan sürgős.
6/23 anonim válasza:
Akkor mosok hajat ha biztosan tudom, hogy alszik.
Ez nem halaszthatatlan dolog.
7/23 anonim válasza:
WC-n kívül kb minden halasztható. Ezeket akkor csináltam, ha a férjem itthon volt.
8/23 anonim válasza:
Hajmosást pl az alvása alatt oldottam meg vagy ha itthon volt a férjem és addig ő volt vele. De azért a pisilést nem halogathattam, ha akkor is olyanja volt, hogy nem rakhatom le, akkor is leraktam arra a kis időre. Hiába sírt, wc-re csak ki kellett mennem, nem hiszem, hogy ettől lelki sérült lett.
9/23 anonim válasza:
Akkor sírjon. Ne szokja meg, hogy minden nyikkanására ugrik valaki.
10/23 anonim válasza:
Én ha kell ugy porszívózok hogy az ölemben van,vagy megvárom hogy meg nyugodjon.Mindent meg lehet később is csinálni,ha a babád sír annak oka van,te vagy az egyetlen aki meg tudja nyugtatni,ezért vagy otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!