Meddig erdemes kihuzni tvzes nelkul?
1 honap mulva 2 eves a kislanyom es meg sose engedtem tvzni
Elgondolkoztam vajon lassan mar egy picit hagyjam e bar nem tudom lekotne e egyaltalan
Mikortol oke szerintetek h meset nezzen egy kisgyerek? Meg olyan kicsinek erzem ehhez...
Tévét sosem nézett ( nincs előfizetésünk)
De médiatartalmat 1,5 évesen már látott..
Nem akartam, de így alakult.
Enyém néz kb 1 éves kora óta, sőt, előbb is már..Szerintem onnan oké.
Én nem vagyok ellene, én is Cartoon Networkon nőttem fel mégis egyetemet végeztem.
Csak most divat ez a digitális autizmus. Ahol nagyobb tesó van ő se nézhet évekig a kicsi miatt pl?
Sok ÉRTELMES mesét néz a lányom, és megmondom őszintén nem azért hogy az enyém, de sokkal sokkal fejlettebb mint a kortársai, kb 30 állat hangját tudja utánozni, tudja melyik állatnak mi a kicsinye, olyan dolgokat is ismer, amit sok korabeli gyerek egyáltalán nem, látom, mert sok barátja van, és most ugye sok helyen divat ez a tv mentes élet. Az enyém sokkal fejlettebb, másfél éves kora óta tudja pl hogy a ráknak ollója van és hogy csinál vele, meg hasonlókat. Jóéjszakát kíván este, ha valaki megy valahova jó utat kíván hasonlók, ezt az értelmes mesékből szedi (Bori, Caillou és hasonlók)
Persze mellette neki is van kb 70 darab saját könyve, mivel olvasó család vagyunk, és rendszeresen nézegetjük őket, napi szinten, játszik is, színez, gyurmázik, olvasunk fel neki, és komolyzenét is hallgat, Vivaldi, Debussy, stb. Sokat vagyunk levegőn. De mellette tv-zik van hogy napi 2-3 órát is, nem egyben, hanem részletekben.
Köszi nem kell leírni most mindenkinek hogy a gyerekem egy tv függő idi*ta és minek szül az ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!