Egyből enni akar, ha minket enni lát. Mit csináljunk? Ill. napi 2x anyatej elég 8 hónapos babónak? Részletek lent.
Bármikor meglát minket enni 8 hónapos babóm, egyből elkezd cuppogni, és teljesen kiakad, ha ő nem ehet. ilyenkor kínomban babakekszel foglalom le, de most már olyan gyorsan eszi, hogy 2-3 db-ot is oda kell neki adnom. Van valami jó ötletetek? Mert elég kínos ez nyilvános helyen.
A másik, hogy lefejt tejet kap babóm, reggel és este,amúgy főzelék, gyümölcs, és egyszer tejpép. Elég ennyi tejes étkezés neki?
a tieteket akarja megkóstolni. Adj neki egy kicsit!Annyit nyugodtan kaphat, nem azon él.Csak kóstoló.
Nem értem, miért kínos, ha nyilvános helyen eszik a kicsi. Hát ti is esztek, az nem kínos? Nyugodtan ehet babbakekszet, ropit, kiflivéget. De adj abból, amit eszel, akár a pizzaszéle, akár fagyitölcsér..úgysem tud sokat megenni, csak kíváncsi.
Elég tejet kap. Miért nem szopik? Hagyd a száját, foglalkozni! Enni, etetni nem ciki, hanem remek móka, és jó dolog.Nem éhes az a gyerek???!! Mennyi főzeléket kap? Hány dl-t?
előző vagyok
"Bármikor meglát minket enni 8 hónapos babóm, egyből elkezd cuppogni, és teljesen kiakad, ha ő nem ehet."
Már bocs de ha előtted kajálna valaki miközben éhes vagy és még csodálkozna is, hogy te miért kérsz, te nem akadnál ki????
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat, de lehet egy kicsit nem jó volt a megfogalmazásom. Akkor is cuppog a pici, amikor pont a mi étkezésünk előtt ettege degeszre magát. Ennyire azért nem vagyok bunkó, hogy ő éhes, mi meg nekiállunk enni előtte. Amúgy amiből lehet, adok neki, de had ne adjak már egy 8 hónapos gyereknek tejfölös lángost.
Biztosan nem éhes, mert elég sokat eszik. Csak a tej mennyiségére voltam még kíváncsi, hogy reggel-este elég-e neki a tejci, + kap még uzsonnára tejpépet.
Van, aki kivár a tejtermékkel a gyerek egy éves koráig. A tejfölös lángosban pedig tudtommal van tejföl, az én receptem szerint meg a tésztájában még kefír is.
Kérdezőnek: próbáltad már az almaszeletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!