Kiváncsi vagyok, hogy Ti a babátok érkezése előtt (még nem várandósan) Vagy Anyukaként éreztétek Magatokat jobban a bőrötökben?
Néha elkeseredek, annyira hiányzik a régi bőröm :)
A melleim megereszkedtek kicsit, a hasam megnyúlt és maradt rajtam vagy 15 kiló, az arcomon pigmentfoltok lettek. Régen megnéztek az utcán, most a gyerekre mosolyognak :) Nagyon nagyon aranyos 5,5 hónapos fiam van, 95%-ban elmúlasztja az elkeseredésemet e bánatom fölött :)
1. vagyok, akit valaki sikeresen lepontozott, holott fogalmam sincsen mi rosszat írtam, de mindegy, az az "okos" nagyon tudja!
Szóval az én alakom ugyanolyan mint előtte volt, a derekam lett vékonyabb valamivel, de a fölösleg ugyanannyi mint előtte. Ugyanannyi kiló is vagyok.
Alakra mindenkeppen elotte ereztem jobban magam.
Nagyon-nagyon log a hasam...eleg nagy pocim volt.Ronda csikos lotyogos a borom.A cicim is megereszkedett es csikos lett.
Szepsegiparban dolgozom, de most arra nincs sokszor idom, hogy normalisan levagjam a kormom.Sminket, csak nagyon ritkan hasznalok, pedig nekem rutinbol megy (kozmetikus es felsofoku sminkes vagyok).Egyszerubb osszekotni a hajamat mint kivasalni vagy becsavarni.
Max akkor fordulnak utanam az utcan ha ismerossel talalkozom es nem ismer meg, mert nem ehez a kulsohoz voltak hozzaszokva.Viszont egy 17 eves kinai gyerek udvarol :D
Kozolte, hogy o is csinal nekem ilyen szep babat :D
Én a terhesség előtt sem voltam egy topmodell alkat és most sem.
Előtte is ugyanannyi kiló volt,mint most.
A kötény hasam maradt,mert császárral szültem,de soha nem akartam a testemből élni!:)
Elfogadtam magam,ez van,ezt kell szeretni!
előtte, ami a fizikumot illeti. kicsit lötyög a cicim, a szoptatástól, meg a hasamon van egy kis felesleg, nem gáz, de engem zavar. ill. semmi időm magamra, se sportolni, se semmi, a férjem dolgozik, amikor nem , akkor se gondol rá, hogy nekem is jó lenne lazítani néha, nagymama is a messzi távolban. néha sírni tudnék, úgy fáj a hátam. ja, és 20 hónapos a kislányom, de az alvása nem az igazi. már nem olyan rossz, mint régebben, de nem az igazi. úgy érzem, hónapokat tudnék átaludni...meg nem lehet oda és akkor menni, amikor szeretne az ember, amozira már nem is emlékszem mi az....vagy nyugodtan elolvasni egy könyvet, nem letenni 10 perc múlva, vagy egy film...vagy bármi.
másrészt ő a kis midnenem, oda nem adnám semmiért, és ha valaki azt mondaná, visszakapod a régi életed, de ő nem lesz benne, de te emlékezni fogsz rá....nem kéne!!! százszor nem!!! :))))
egyértelmű h anyukaként:)
amikor felfogtam h a baba akit a karomban tartok az én kisfiam megkérdeztem anyukámat h miért nem szólt eddig h ennyire jó érzés(véletlen csoda)
a mai napig nem tudom leírni mennyire örömteli érzés ha ránézek a kisfiamra, ha szoptatom,ha pelusozom....
mielött meg született nem is éltem, hihetetlen h mennyi boldogságot hoz magával az anyaság=)
szerintem ezzel egyértelmű választ adtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!