Annak akinek nem volt hisztis a gyereke, tehát megúszta a dackorszakot, milyen volt babaként a gyereke?
Nálunk nem volt összefüggés. Egy derűs, mindenben együttműködő babám és totyogóm volt, a dackorszak nagyon durva volt, bár ez ugye hullámzó, de voltak pokoli hónapok...
Olyan 3 és féltől 4 és fél éves koráig volt nagyon gáz.
Szerintem ha fokozatosan alakítja az akaratát, tehát pl másfél évesen is akaratos, akkor lehet, hogy kiegyensúlyozottabb ilyen téren a fejlődés.
Komolyan mondom hogy hihetetlen ez az oldal....
7-es vagyok
Nem szaro.tam és fikáztam le senkit csak a saját tapasztalatomat írtam le és még ez is le lett pontozva...
10
Amúgy ettől én is tartottam, tartok kicsit.Mi pld már egész kicsi korában mantráztuk neki, hogy nem kell mindenben a legjobbnak lennie, mindenben nem lehet.De ha valami elsőre nem sikerül, azt igenis próbálja meg újra.Nem baj ha nem lesz olyan szép,jó mint a másiké, de csinálja.Akármiről is van szó.Eddig úgy is néz ki hogy működik.Mondjuk még a kamaszkorára kíváncsi leszek, mert én pld ugyancsak jó gyerek voltam kicsinek állítólag a kamaszkorom viszont fúúúú.:) 1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!