Dackorszakos vicces storyk?
Hiszti egy darab kekszért, megnyalta, aztán visszaadta, mert fúj, nyálas.
Apától nem akart elköszönni, aztán amikor tudatosult, hogy apa elment, sírás, mert nem köszönt el...
Hisztizett amiért a kacsás pohárból akar inni (sose volt ilyen pohara)
2 óráig öltözködtünk, mert nem tudta eldönteni, melyik pólóját akarta felvenni, aztán elviharzott hisztizni azzal, hogy nincs mit felvegyen, majd kiválasztotta azt amelyiket legelőször mutattam neki (kicsit korán kezdi ezt, 2 éves)
Hisztizett, hogy nincs mit egyen, pedig tömve volt a hűtő, egy tányért nem tudtam volna már betenni.
20 percig sírt, mert minden kislánynak rózsaszín motorja van, neki meg piros(ő kért pirosat)
Vígasztalhatatlan volt mikor elmagyaráztuk neki, hogy hiába fiú a legjobb játszópajtársa ő nem az...
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Baracklevet akart inni, én meg odaadtam neki.
Szettorte a banánt és nem tudta utána osszetenni
A hisztit kiváltó párbeszéd az akkor 6 éves fiam és köztem:
Nagy komolyan kérdezte:
- Anya,kérdezhetek valamit?
Na,gondoltam,ez valami nagyon komoly,nehéz kérdés lesz. Gondolatban már készültem a válasszal,és mondtam: kérdezz csak.
Mire ő: jó,de mit?
Na,erre kitört belőlem a nevetés. A kisfiam pedig hisztizni kezdett,hogy én kinevettem őt.
Mert nem engedtem hogy a macskának adjon inni az ő cumisüvegéből.
Utána pedig azért mert odaadta a kiflijét a macskának az pedig megette 🤷♀️
Anya, hozhatom a kis kék pöttyös labdámat?
Én:persze, hozhatod.
DE NEM AKAROM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!