Milyen vicces pisis, kakis balestek estek már meg veletek pelenkázás közben?
A fiam abban a pillanatban kezdett el pisilni, hogy felvettem a szemüvegemet pelenkázás közben, amikor ki volt bontva.
A lencsébe csapódott a sugár az arcom helyett és nevetve közöltem vele, hogy "Ez most nem jött be!"
Még pár év és egyéb dolgokban is értékelni fogja, hogy geek anyukája van ;)
Nem közvetlenül pelenkázás közbeni, de 2 éves lanyomra ráadtam az esti pelust (fürdetés, olajozás, krémezés után) erre ő állva beleszaporázott, több turnusban.
Kérdezem tőle, hogy Andi ezt most muszáj volt?
A válasz egy nagy nevetésként érkezett.
Anyósom kibontotta a pelenkából, majd elkezdte piszkálni a 16 hós fiam fütyijét, mondva, hogy az "furán áll".
Ahogy megfogta a kukit, fiam pisilni kezdett, de olyan erővel, hogy a hajába ment.
Hat nem éppen pelusos de... Nagyon meleg van ugye és nagyon kipirosodott a popsija ezért levettem róla a pelust. Elkezdtem készíteni az ebédjét egyszer csak bement a szobába. Egy kis idő múlva (2perc)ránéztem és látom hogy háttal ül, gondolom magamba milyen jól eljátszik csoda. De furcsa volt. Bementem hogy megnézzem mit játszik.. Hat volt mit látni... A szőnyegen és a hasán kente szét a kakit. Rögtön felkaptam szaladtam férjemhez hogy segíííts!!!
Mostmar vicces de akkor majdnem elhánytam magam 🤣
Fiam alá beraktam az új pelust, bekrémeztem, és épp ráhajtottam volna, de a párom szólt valamit.
Odafordulok, mondom, hogy "Pillanat" és már indult is a kis szökőkút.
Meglepettségemben nem csaptam a pelenkát a fütyijére, úgyhogy ment mindenhová a létyóból.
Tényleg egy pillanaton múlt, hogy nem a pelusba csorgatott, hanem baleset lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!