Nagyobb babátok nektek is szokott magyarázni pelenkázás közben?
Figyelt kérdés
Lányom 18 hós és mindig nagyon kommunikatív amikor épp pelenkázom. Gajdol mindenfélét, mutogat stb.2019. júl. 20. 23:07
1/6 anonim válasza:
Kétéves fiam általában akkor szól be furákat, ha épp a dolgát végzi, sokszor ez a pelenkázással is egybe van kötve.
Pár napja is reggel kibontottam a pelusból, és elkezdett pukizni meg kakilni, úgyhogy visszahajtottam rá.
Néz rám furán ahogy megy az ürítés és azt mondja "Kasszandra." Nem tudom hol hallhatta a nevet.
2/6 anonim válasza:
Hát ez érdekes dolog, nekem 2 hónapos a lányom és folyamatosan "magyaráz" pelenkázás közben. Szépen formázza a száját és hangokat ad ki hozzá, közben vigyorog, eszméletlen cuki :) De ezt a viselkedést csak peluscsere során tudom előhozni belőle.
3/6 anonim válasza:
3 hetes a lányom, de ő is végig dudorászik, mert egyelőre csak azt tud. Gondolom ha nagyobb lesz akkor majd magyarázni is fog.
4/6 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a mai gyerekek milyen okosak, a szobatisztasággal mégis el vannak maradva.
5/6 anonim válasza:
10 hós fiam csak szökni akar.tekereg meg nyöszörög meg mászik el. Én boldog lennék ha csak magyarázni :D
6/6 anonim válasza:
Kb az egész napot végigdumàlja, kommenteli, nem kell hozzá pelenkázni. 21 hónapos, de legalább egy fél éve így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!