Milyen vicces pisis, kakis balestek estek már meg veletek pelenkázás közben?
A 2 hónapos kisöcsémet kivették a fürdőkádból, anya letette a pelenkázóra a hálózsákjára, mert új csomag pelust kellett bontani. Azt mondta, semmiség, arra a két percre, amíg előszedi a pelenkát, ott lehet hagyni csupasz fenékkel, nem fog történni semmi baj. Namost mondanom sem kell, hogy ebben a 2 percben fosta telibe boldogan a pelenkázót és a hálózsákot. Anya vitte mosni a csap alá, akkor már persze ordított, pedig előtte olyan elégedetten vigyorgott az összesz*rt pelenkázón :D
Kevés emlékem van kisbaba korából (6 éves voltam), de ez felejthetetlen :D
Fiamat szellőztettem reggel úgy, hogy lazán ráhajtottam a pelit, de nem ragasztottam be.
Elkezdett így pisilni és kijött oldalt a sugár az ágyra.
Masszázs közben duzzadt a fütyije, úgyhogy letakartam szilviával. Azon meg simán átpisilt :D
Anyukám azt mondja, hogyha lepisil a baba az azt jelenti, hogy szerencséd lesz.
A húgom kisfiának fütyijéből egyszer kicsurrant a szerencse a kezembe, de nem nyertem tőle a lottón. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!