Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos lányom minden...

11 hónapos lányom minden éjjel 3 óránként kel 10 percet szopizni... Akinek így volt, mikor változott ez meg?

Figyelt kérdés
Kérlek ne írjátok, hogy még évekig így lesz, mert nem akarooooom. 🤦‍♀️
2021. jan. 13. 06:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%

Hát én csak 1szer irtam,úgyhogy akkor 3man is hülyék vagyunk úgy tűnik 😁 nyugodtan pontozz le mert semmit nem jelent,te most azt várod,hogy vki megmondja a bölcsek kövét de ilyen nincs. A lanyom 2 hónapos korától 10 órákat aludt,a fiam 13 hónaposan is kel. Pedig mindkettővel ugyanúgy csinálom a dolgokat.

Kicsit ellentmondásos a 2 mondatod nem gondolod? ;

"Ami nem az volt, hogy jaj mit csináljak, meg hogy nekem milyen szar, hanem az, hogy akinek így volt, annak mikor múlt el ez.

"

"Kérlek ne írjátok, hogy még évekig így lesz, mert nem akarooooom. 🤦‍♀️"

Akkor még is mit írjunk? Hogy nyugi majd jövőhhéttől alszik?

Amugy meg ja... hagyd ordítani,neked meg jó éjszakát ( és jó lepontozást 😁😁)

2021. jan. 13. 08:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem velem alszik, hanem külön szobában 4 hónapos kora óta. 9-es, köszönöm a választ, egyébként pont akkor kel mindig, amikor írtad. Kipróbálom ezt a mással megnyugtatást. És igen, én is úgy gondolom, hogy nem attól leszek jó anya, hogy feláldozom magamat.
2021. jan. 13. 08:30
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Én vizet adtam neki az éjjeli ebredesnel 1evesen, visszafektettem, megsimogattam. Először nem tetszett neki, de meglepően gyorsan (pár nap!) utan már nem kelt fel ejjel. Ő egyszer kelt éjjel 2 körül, azt hagyja most már ki. Este nagyon bőségesen vacsizik, szóval kibirja, inkább a megszokás keltette fel, mint az éhség.
2021. jan. 13. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Szia az en fiam tapszeres, de ugyanígy kel és biztos, hogy nem azért, mert éhes. Szoktam neki adni tapszert mert visszaalszik vele, de szerintem ez nála inkább rituale már. Megebred, nem tud visszaaludni ezért kéri a tapszert. Evés közben meg vissza tud aludni, mert ezt szokta meg. Ikres anyuka kolléganőm nekem is a vizes módszert javasolta, amit az egyik válaszoló már irt. Meg az is érdekes, hogy a ferjem vissza tudja altatni kaja nélkül is. Szoval ez tényleg inkább megszokás náluk ilyenkor már. A védőnő meg a doki is azt mondta, tuti nem éhes, de szomjas simán lehet. A fűtés miatt kiszárad a szájuk. Szoval az sem biztos, hogy kevesebbszer fog kelni, ha szomjas, vizet inni is fel fog kelni.

Konkrét választ is adjak a kérdésedre: 31 éves vagyok és mai napig felkelek éjjel 2-3x inni. 🤷🏼‍♀️ Úgyhogy lehet soha nem múlik el, viszont ovis koromban már csak a vizet tette be nekem anyukam.

2021. jan. 13. 10:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Szépen iszik egyedül szelepes pohárból, lehet, hogy meg tudná tanulni ezt is.
2021. jan. 13. 11:02
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk a leszoktatással oldódott meg. Külön ágyban aludt, nappal már csak elalváshoz kétte délben és este, viszont éjjel 4-5alkalommal keltünk. 1éves volt, akkor azt mondtam elég volt. Leszoktattam. Az első 1-2este nyügösebb volt, utána viszont reggelig aludtunk. A fogzás sem zavart be.

Én fontosabbnak tartottam, hogy egy kiegyensúlyozottabb anyja legyen, mint hogy szoptassam.

Az ilyen megkeseredett mártír anyukákkal, mint az első pár válaszoló, ne törődj... csak sír a szájuk, mert te akarsz tenni ellene, ők meg nem...

2021. jan. 13. 11:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Minek vállal gyereket az, aki nem hajlandó a saját egészségét tönkretenni azzal, hogy a baba csak a mellén tud megnyugodni, hanem inkább vizet ad neki, és próbálja rászoktatni, hogy tudjon aludni éjjel? Tényleg? Ez a logikád?
2021. jan. 13. 11:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem egy pár hónapos csecsemőről van szó, akit éjjel nappal szoptattam, hanem egy majdnem egy éves gyerekről, aki már eszik mindent és vizet is iszik. Ha nincs valójában szüksége az éjjeli szopira, akkor miért is szenvedjünk? Igen, neki is rossz, hogy ébred, mindig sírva...
2021. jan. 13. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

18

Ha valami fejlődési, fogzási, idegérési dolog miatt nem alszik akkor kb fejen is állhatsz akkor sem fog.És ezzel nem azt mondom, hogy ne próbáld amit itt írnak esetleg tanácsot, csak annyit, ha olyan a gyereked akkor az idő fog egyedül segíteni.Én ki voltam mint állat a 8.hónapban már,de nálunk az itt felsoroltak nem segítettek.Az idő segített.Senki se írt olyat, hogy vágd magad tönkre.DE talán keljen hébe -hóba a párod is a gyerkőchöz ha már annyira fáradt vagy és legyen egy-egy nap amikor egybe alszol többet ,akkor talán kevésbé leszel stresszes.

2021. jan. 13. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:

2.5 eves.

Meg nem akar megvaltozni🙈

2021. jan. 13. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!