Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szívnátok az orrát?

Szívnátok az orrát?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kislányom. Sajnos nàthás lett ezért be van neki az orra dugulva. Este lefekvés előtt kiszívjuk, de sajnos nem mindig bírja ki reggelig, és éjjel nem alszik, sír mert nem kap levegőt. A probléma az, hogy panelban lakunk. Férjemmel próbálunk csendes szomszédok lenni, és nem egész éjjel szivogatni az orrát, de van amikor elkerülhetetlen. Első baba és félünk a szövődményektől is.6 napja beteg ebből a maival együtt 3 éjjel kellett egyszer szívni az orrát. A szomszéd azonban ordít, dörömböl, átkozódik és ránkhívta a rendőrséget. Nem hagyományos porszîvóval szívjuk vettünk direkt Nosiboo-t mert az halkabb, viszont hát a gyerek az sír közben. Mit tehet ellenünk a szomszéd? Kötelezhetnek, hogy ne szívjuk éjjel az orrát? Ti mit tennétek?
2021. jan. 11. 06:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Ekkora egy seggfej szomszédokat komolyan...amikor panelban laktam és éjszaka szívni kellett az orrát nem pampogtak hanem megkérdeztek hogy hogy van és hogy hozzanak-e a boltból hazafelé valamit hogy ne kelljen betegen le és felcipelni a 4. emeletről.

Sajnos ez az intelligencia hiánya....

2021. jan. 11. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Válaszokat el sem olvastam, gondolom a többség egyetért.

Én ki se fejteném bővebben. Szükség van az orrszívásra? Igen. Akkor csináljuk. A szomszéd azt csinál, amit akar.

2021. jan. 11. 08:28
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Persze,hogy szívnám!

1:arcüreggyulladása lehet

2:nehogymár hagyjam ne aludni

A szomszédok meg kussoljanak. Ha valamelyik ugat,szépen el kell nekik magyarázni. Gondolom ,illetve remélhetőleg csak pár éjszaka lesz ilyen és csak pár percig nem egész ejjel.

2021. jan. 11. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!