Normalis hogy meg most is kicsit azt erzem megbantam?

Teljesen érthető amit érzel ez most egy új helyzet, megvaltozik az egész eleted innentől kezdve. Nekem ugyan nem volt ilyen érzésem az első gyermekemnél sőt a másodiknál sem. De igen az első gyermekemnél ereztem tudtam hogy mostmár nem élhetem a régi életem.(Bár nem is akartam).
A feladatra én sem voltam felkészülve a hasfájástól egészen a fogzásik minden egyébb dolgokra... De erre egyik anya sincs felkészülve. Annyi időd mint azelőtt már nem lesz magadra, de ami lesz az ajándek lesz. Próbald meg így felfogni. Ha a párod kedves segítőkész akkor néha kicsit besegít estenként egy kicsit talán neked is könnyebb lehet. Ha nagyon erősödnek ezek a ,,rossz'' érzések tényleg fordulj pszichológushoz a te és gyermeked érdekében. Az eleje nagyon nehéz de szépen ahogy telnek a hónapok és latod a fejlődését csodás élményekben lesz részed.🙂
A második gyermekemnél mar minden természetesen ment.🙂 Persze az eleje nála is nehez volt de már könnyedébben áltam hozzá mert már tudtam pontosan mi várható.🙂 Remélem tudtam valamit segíteni. Ne add fel annak a picinek Te vagy a mindene a világon. Tőled függ az ici-pici élete.🙂 Megfogod idővel szeretni ezt a helyzetet.🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!