Normalis hogy meg most is kicsit azt erzem megbantam?

Ezt mindennap megkérdezi valaki, nem unjátok még? Vagy mióta lett ekkora divat megbánni a gyereket? Mert az, hogy egy-két ilyen előfordul, istenem, de minden nap valaki?
És kérlek, ne gyertek azzal, hogy régen is ez volt, csak nem illett kimondani. Tíz éve vagyok ezen az oldalon, és az elmúlt hónapok előtt anonim módon sem kérdezett ilyet senki. Most meg boldog-boldogtalan azon sír, hogy megbánta a gyerekét.
Tudom, ezért most rommá leszek pontozva, de nem érdekel. Sokkal aggasztóbb, ha most tényleg ez a trend, nem irigylem a mai kisgyerekeket.
4: tervezett 30+ vagyok
3: abban remenykedek hogy volt aki hasonloan erzett es tud valami biztatot mondani. En sem orulok hogy igy erzek gondolhatod. Iszonyat lelkiismeret furdalasom van

4es vagyok.
Bocsi a konkret kerdesert, de igy mar mashogy gondolok a helyzetedre, hogy tudom.
Tehat a legnagyobb baj, hogy nem jut ido magadra, mit szeretnel csinalni - gobdold at vagy akar ird ossze magadnak, es csinalj par órás kimenoket - amig parod, vagy nagyszulok vigyaznak a babara. Hatha nem ugy fekszel le minden nap, hogy az egesz gyerekneveles felemeszt es te vagy az utolso a rangsorban, es meg csak le se szrja senki, neked mi lenne a jo. Mert anyanak lenni milyen hu de jo. Hat nem mindig. Kitartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!