Normalis hogy meg most is kicsit azt erzem megbantam?

Szia
Nekem nem volt ilyen, de lehet több én idő kell neked keress valakit aki heti 1-2 alkalommal vigyáz a picire addig menj fodrászhoz, vagy csak simán ülj be a fürdőkádba ejtőzni😁

6-os vagyok. én is egy iszonyú lusta ember vagyok, ezért fektetve szoptattam a kicsit, közben néztem sorozatot, meg nyomogattam a telefonomat. így napi 4-5 órát is tök jól elvoltam, beszélgettem emberekkel, híreket olvastam, stb.
de ha nem csak erről van szó, akkor fenntartom hogy menj pszichológushoz. én jártam, igaz, más okból, de nem ördögtől való dolog. itt gyakorin egyébként az albérlet, bölcsi, meg a pszichológus szitokszó, de ne törődj más véleményével, hanem tegyél meg mindent, hogy újra jól érezd magad.

Szülés utáni depressziónál ez normális, de kezelni kell..
Nem múlik el 4 hó alatt..sôt.. sokszor akkor jön ki igazán.
Szakemher nélkül nagzon nehéz...ès nincs az a megèrtô család, aki vègigcsinálja veled sérülès nèlkül.
Kérj segítsèget

Nagyon szeretek egyedül lenni, a hobbijaimnak élni, sétálni stb..nekem sem könnyű elfogadni, hogy nincs annyi idő magamra.
De mióta elmúlt 6hónapos, egyre jobban élvezem a társaságát. Egyre érdeklődőbb, lehet vele nevetni, játszani. Már nem kis "növényke".
A férjem is segít. A délután/este nagy részét ő vette át tőlem. Ez idő alatt tudok kicsit pihenni pl.fürdeni, sorozatot nézni (közben vasalok, pakolok).

#3 Régen még anonim módon sem mérték bevallani. Meg saját maguknak sem. Továbbá szarabb volt az élet általában így nem volt annyi veszteség pl. Régi generációnak nem fájt azon a feje hogy gyerek miatt nem tud nyaralni mert eleve nem mentek
Egyébként nem véletlenül voltak régen is tele árvaházak.
Mindenkinek koszonom a valaszokat mindenkepp keresek pszichologust mert muszaj magam es a gyerek miatt is. Titkon remeltem hogy ez elhuzodhat eddig de be kell latnom hogy nem.
18: sajnalom a hazassagod. Megkerdezhetem hogy ha 11 honapos koratol fogadtad el a helyzeter, miert akartal meg egy gyereket? Sokszor olvasom hogy nehez valakinek megis bevallal meg egyet. Amikor ugy erezted szeretnel meg egyet nem emlekeztel annyira milyen nehez volt az eleje? Vagy a ferjed akart masodikat? Tenyleg nem kotozkodesbol kerdezem kivancsisag. Meg persze lehet h en is kesobb mashogy erzek majd vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!