Tul spartai amit kitalaltam a rosszevo gyerekemnek?
Figyelt kérdés
20 honapos a gyerekem es a hozzataplalas kezdete ota vmi borzalom az eves a mai fogyasztasa 2 kanal zabkasa 1 kanal lencsefozelek. Ennyi. Tobbet nem hajlando enni. Semmibol
A legtobb tanacsot amit adhatnatok sztem mar mind probaltam semmi nem valt be
Most azon filozok h hagyom az egeszet nem etetem nem ultetem le h na most ebed hanem megvarom amig olyan ehes nem lesz h mar nyugos es akkor etetem meg. Hozzateszem szuletese ota egyszer se lattam ehesnek. Mindig csak megetettem mert enni kell de sose kert magatol...
tul durva lenne ha nem adnek neki addig amig hulla ehes nem lesz?
2021. jan. 3. 21:00
31/32 anonim válasza:
Jó jó, mondom, veregesd meg a vállacskádat. Ügyes voltál. Ezt a nyomorultat... Még ő ír ilyet, hogy sötét meg, hogy a másik duguljon el, van azért arc erre a manőverre. Undorító.
32/32 anonim válasza:
Nem csodálom hogy ilyen szart nem eszik meg.. én sem zabalnam a zabkasadat meg a lencsét. Egy gyerekről van szó. Miért nem lehet neki finom ,egészséges ételeket adni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!