Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tul spartai amit kitalaltam a...

Tul spartai amit kitalaltam a rosszevo gyerekemnek?

Figyelt kérdés

20 honapos a gyerekem es a hozzataplalas kezdete ota vmi borzalom az eves a mai fogyasztasa 2 kanal zabkasa 1 kanal lencsefozelek. Ennyi. Tobbet nem hajlando enni. Semmibol

A legtobb tanacsot amit adhatnatok sztem mar mind probaltam semmi nem valt be

Most azon filozok h hagyom az egeszet nem etetem nem ultetem le h na most ebed hanem megvarom amig olyan ehes nem lesz h mar nyugos es akkor etetem meg. Hozzateszem szuletese ota egyszer se lattam ehesnek. Mindig csak megetettem mert enni kell de sose kert magatol...

tul durva lenne ha nem adnek neki addig amig hulla ehes nem lesz?

2021. jan. 3. 21:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Jajj istenem annyira latszik h tavolrol se ismered ezt a probmat... ezt nyilvan ugy ertettem h ulok le vele h na mar pedig most van ebed es eszunk hanem akkor ebedel ha ehes lesz. Nem tudom hanyszor kell meg neked ezt elmagyararazni😂
2021. jan. 4. 15:31
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Azért válaszolok, mert ismerem a problémát. De hidd csak azt, hogy nem, ha attól könnyebb a lelkiismeretednek. Majd veregesd meg a vállad, ha fog ügyesen enni. 😅
2021. jan. 4. 15:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudom írtad, hogy mindent kipróbáltál, de ismerősnél a béres csepp hozta meg a kicsi étvágyát. Esetleg ha ez a módszer még nem volt porondon érdemes lenne kipróbálni. :)
2021. jan. 4. 16:39
 24/32 A kérdező kommentje:

Jolvan akkor mindenki hulye csak te latod jol a helyzetet:) remelem most megnyugodtal.

Utolso, igen a berest is probaltam mar:(

2021. jan. 4. 21:15
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki a hülye. Csak nyilván az orrára koppintok annak a nőnek, aki képes nem kínálni inkább a 20 hónapos gyerekét. Meg igenis felvetem azt, hogy ha más nehézséggel találja szemben magát, vajon ott milyen módszerekhez nyúl, ha ebben ilyenhez. Én értem, hogy erre a kollektív támadás az egyetlen válasz az olyanok részéről, akiknek ez belefér, de mégiscsak az a normális ahol viszont nem. Ennyire fel sem fújná magát senki, ha nem ítélné el ő maga is ezt belül. Önkritika nulla. Annak, aki szerint normális inkább nem adni és várni, arettenetesen szégyellnie kell magát. De én itt befejeztem.
2021. jan. 5. 12:28
 26/32 A kérdező kommentje:

De erts mar meg h egy szoval se mondtam h nem kinalom meg!!!! Ne legyel mar ilyen ertetlen!!! Azt mondtam h ha megkinalom es megker akkor nem fogok neki tobbe egy meset olvasni meg gyurmazni h addig kozbe hagyja h megetessem. Megkinalom, ha nem ker nem adok addig amig o maga nem keri.

Amitol te irsz az szerintem is kegyetlenseg. Csak en nem ezt mondtam amirol te hadovalsz

2021. jan. 5. 21:35
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Te magad írod, hogy nem ülteted le, hanem megvárod, amíg már nyűgös az éhségtől. Ott van leírva fent. Ezt így nehéz letagadni. Hiába magyarázod a bizonyítványt... Igenis túl durva az, hogy addig nem adsz neki, amíg "hulla éhes nem lesz". Azért ezért hadd ne járjon már még buksisimi.
2021. jan. 5. 21:49
 28/32 anonim ***** válasza:
82%

Te meg azt írtad a 25-ös kommentedben, hogy “én itt befejeztem”. Azt még mindig itt kötözködsz.

Kérdező, hagyd rá. A többség nem esett neked, azért mert egy ember idejön és rajtad vezeti le a frusztráltságát, még ne hidd azt, hogy vmit rosszul csinálsz. Ebben a témában amúgy is divatos máglyára vetni azt, aki csak gondolkodni merészel másképp, itt hasznos válasz nincs még eldöntendő kérdésnél sem, vagy szubjektív véleménykutatásoknál (melyik a kedvenc neved c. kérdések pl).

2021. jan. 5. 22:05
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Te te is csak itt kötekedsz. Mivel vagy te jobb? Csak nehogy már még én legyek a hülye, mert látom, hogy mit írt és szembesítem vele. Az igazság meg fáj sokaknak. Mondjuk a te módszereidre is kíváncsi vagyok, ha ezt nem ítéled el...
2021. jan. 6. 08:30
 30/32 A kérdező kommentje:
Annyira sotet vagy ne haragudj. Igen akkor adok neki enni napok ota amikor mar jelez mert annyira ehes. Nem ultetem le random amikor en kitalalom h bumm uzsonna ido egyunk egyutt szepen. Mert ez nem mukodik nala. Akkor ultetem le enni ha mar nyugoskodik mert ehes. Es kepzeld bevalt. Azota gyonyoruen eszik az elmult nehany napban. Ugyh duguljal mar el legyszives te szupermami
2021. jan. 6. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!