Baj, ha csak 4x adok enni a gyerekemnek egy nap?
15 honapos es a reggel,tizorai,ebed,uzsonna,vacsora baromira nem mukodik egyszeruen nem ehes 5x. Minden etkezesnel az van h nem keri nem ehezik meg elegge
Egyik nap veletlenul ataludta az tizorait😅 es ebed volt a kovetkezo onnantol olyan joizuen evett
Nem baj ha csak 4x kap enni, tizorait kihagyhatom? Meg csak 9 kilo szoval nem egy husi gyerek nem akarom h fogyjon
Ugyanígy vagyunk mi is... 15 hónapos, és nálunk sincs tízórai. Alapból 8 körül kelünk fel, 9 mire reggelizik. Kiadós adagot. Hova adjak még ebédig tízórait, amikor dél-fél 1-kor ebédel?
Te ismered a gyerekedet, te látod, tudod, mi a jó neki, mikor éhes.
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok :) csak 4x kap a gyermekem enni mert ennyiszer tart rá igényt
Mi igaz csak 14 hónaposak vagyunk :)
Uhhh, számomra kínzás lenne, ha 5x kéne ennem egy nap. Még úgy is, ha csak kis adagokat kapok.
Szerintem a gyereknek sem kell ennyit ennie. És azzal sincs gond, ha nem kap valami nassikát "tizórai" és "uzsonna" gúnynév alatt. (Nekem a gyümölcs, joghurt és ilyesmik is annak számítanak.)
Engedd el
Nálam meg 7 étkezése van
Ennyi
Monden gyerek más
7 étkezés?! Azt hogy?
Mondjuk elvileg a sokszor keveset az egészséges valóban.
8:
Ébred 6 kor anyatej
7:30 reggeli
Valahol nasi: kuko, ropi, stb
10:30 tízórai
12:30 ebéd
3 ebéd 2. Felvonás
5-6 uzsi
7:30 vacsi
Anyatej
És csak 8 kg alatt volt ekkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!