Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szilvesztereztek 1 èv...

Hogyan szilvesztereztek 1 èv körüli babàtokkal??

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy meddig maradtok fent vagy h ugyan olyan lesz a napirend mint màskor??Menni nyilvàn sehova nem mennèk egy ilyen pici mellett meg most covid miatt főleg nem!

2020. dec. 30. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan lesz mint bármelyik másik nap. Szerintem én tuti alszok mar éjfélkor.
2020. dec. 30. 18:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Mi az első szilvesztert itthon töltttük 3an csak este tvztünk fèrjemmel de èjfèl előtt jòval mär a fiam mellett voltam mert fèltem hogy megèbred a tüzijàtèkra,aztàn èszre sem vette:)Idèn 1 èves mùlt valòszínű h a nagyszüleinèl alszunk mindannyian mert a környèk ahol èlünk tuti megint nqgyon hangos lesz ès idèn fèlek h màr nem aludna olyan nyugodtan amùgy is sokszor èbred a foga miatt...A nagyszülöknèl sem lesz semmi extra igazábòl az itthoni hangzavar miatt alszunk ott.Viszont èjfèl előtt èn már tuti a fiam mellett leszek megint ha vèletlenül vki arra is durrogtatna akkor ott legyek amikor megèbred rögtön nehogy nagyon megilyedjen:(Lehet eltùlzom kicsit h nem merem èjfèlre egyedül hagyni a szobájában??Kèrdező voltam
2020. dec. 30. 23:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12!

Az én fiam novemberi születésű így tavaly szilveszterkor épp csak egy éves volt. Én is aggódtam, hogy felébred a tűzijátékokra, mert amúgy nagyon könnyen ébredő típus. De erre valahogy nem kelt fel.

Ettől függetlenül szerintem ha te úgy vagy nyugodt hogy éjfélkor mellette vagy akkor legyél ott, nincs ebben semmi rossz.

2020. dec. 30. 23:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint máskor.
2020. dec. 31. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!