Hogyan szilvesztereztek 1 èv körüli babàtokkal??
Mi otthon leszünk a férjemmel, a napi rutin ugyanaz lesz. Nincs kedvünk menni sehova, és nem is nagyon lehet hova
Nekem van olyan ismerősöm aki nagyszülőre hagyja a 2 évest és megy "bulizni".
A fiam téli így az első és második szilveszterét tudom elmondani, nem volt másfél évesen neki ilyen.
Első szilveszterén átmentünk húgomékhoz, evett ivott, szórakozott, aztán amikor ütött a biológiai órája, lefektettük a hálószobában és szépen aludt amíg mi beszélgettünk, ünnepeltünk.
Második szilveszterét anyukámnàl töltötte, nem mentek sehova, játszottak elvoltak, éjfélkor pedig fel sem kelt a pukkanásokra. Mi otthon barátokkal voltunk.
Ha idén lenne 1-2 éves, akkor valószínűleg itthon lennénk (és leszünk is), mert nincs olyan társaság körülöttünk, akikkel biztonságosan lehetnénk ebben a vacak korona időben.. De bárhogy is alakul, egy másfél éves gyerek esetében az a fontos, hogy legyen neki alvás biztosítva ha elfárad. Legyen az egy külön szoba vagy az autóút hazafele, stb. Semmi rosszat nem okoz ha egy napja más mint a többi. :) Ha ébren maradunk akkor ébren maradunk, ha konfettizünk akkor konfettizünk, a mi fantáziánkra van bízva, hogy hogyan ünneplünk és hogy ünnepelünk egyáltalán.
Minden évben ugyanolyan, nem vagyunk járkálósak, már gyerekek előtt se mentünk pár éve.
A gyerekek rutinja marad, talán most először tovább fent marad az 5 éves nagyobb, de kétlem hogy 10-nél tovább bírná. A 1,5 éves aludni fog.
Mi nézünk egy horrort (és/vagy összebújunk), megiszunk 1-2 pohárral, éjfélkor koccintunk és szurkolunk, hogy a petárdázas ne verje fel a gyerekeket (tudom hogy idén közterületen tilos, de saját kertben, erkélyen nem). Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!