Vigyük a 11 hónapost magunkkal szilveszterezni vagy hagyjuk a nagyival?
5-10 percnyire lakó családos barátokhoz megyünk, de a kisfiam 2x felkel éjjel szopizni.
1: visszük a babát, ott alszik egy másik szobában, és ha felkel, megetetem
2: itthon marad anyummal, de ha felkel, nem biztos, hogy elfogadja a cumisüveget vagy anyum nem tudja megvígasztalni, és hazajövünk, melyik a jobb, ha hazarohangálunk, vagy ha "idegen" helyen alszik a baba?
Attól is függ, mekkora buli lesz és tud-e nyugodtan aludni, vagy végig sírja a fél éjszakát.
A máik, hogy a buli után hajnalban hazajöttök, vagy ti is ott alszotok, mert nem mindegy a babának, hogy hajnalban cihelőszködtök ki vele a hidegbe.
Én inkább otthon hagynám, és ha kell hazamennék, ha úgysincs messze.
Hááát, így neccesebb... ha felkelnek, senki nem fogja meghallani...
Azt hittem, szomszéd szobában lesznek... így kb ugyanaz, mintha egyedül hagynád otthon felügyelet nélkül, max párszor hazaszaladnál ránézni...
Így viszont azt mondom, akkor inkább a mama... ha gond van, telefon, és pár perc alatt hazaérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!