Hozzátáplálásnál biogyümölcsöket vettetek a babának? Almával kezdtétek?
Figyelt kérdés
#baba #Bio gyümölcs
2020. dec. 28. 14:43
1/7 anonim válasza:
Nem vettem biogyümölcsöt a fiamnak sem és nem veszek a kislányomnak sem (vele kb. 2 hét múlva kezdjük). Igen, almával kezdek.
2/7 anonim válasza:
Nem biot vettem és nem gyümölcsökkel kezdtem, hanem zöldségekkel.
3/7 anonim válasza:
Nem mindig vettem biot, csak répából, annál fontosabb szerintem, bio sütötököt nem is lehet kapni nálunk, sokszor vettem hipp gyümölcspürét, bébiételt, az bio, de nagyon drága.
4/7 anonim válasza:
Nem vettem biot. Almával kezdtem.
5/7 anonim válasza:
Szintén alma és szintén nem bio.
Ha valami olyat vezettem be, ami macerás a kóstoláshoz, akkor abból a típusú gyümölcsből vagy zöldségből üveges bébi kaját vettem. Pl a zöldborsóból, amit hivatalosan passzírozni kellene a héja miatt. Na ezzel én nem akartam foglalkozni, főleg amíg csak bevezetés alatt van és nem eszik meg belőle “rendes adagot”.
6/7 anonim válasza:
Nem vettem biot. És nálunk az alma az utolsók közt volt, mert minden formájában fajt a hasa a fiamnak tőle. Ugyan úgy, mint ahogy a zöldségeknél a krumpli az első, attól id fájt neki.
Mi őszibarackkal kezdtünk meg répával.
7/7 A kérdező kommentje:
Mennyi hasznos válasz!Köszönöm!Kicsit enyhült a lámpalázam.🙂
2020. dec. 28. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!