Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek össze-vissza szopik a...

Akinek össze-vissza szopik a babája, hogy alakitottátok ki a napi 5 étkezét hozzátáplálás után?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom, hogy reggeli-vacsora szopi, tózorai-ebéd-uzsonna gyümi/zöldség/főzelék. Hogyan lehet ezt igy kialakitani? Az én fiam éjjel eszik 2x, reggel felkel, van hogy totál nem éhes, elutasitja a szopit, es csak fél11-kor szopizik. És igy tovább egész nap. Hogy lesz ebből napirend?
2020. nov. 20. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2020. nov. 20. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Nehezen lesz fix napirend, de nem kell ezt ennyire komolyan venni, főleg nem időre Szoptatott babánál.

Szoptatas Mellett kinalod a kaját.

Tehát mondjuk kinevezed a délelőtt 10 órát a tízórai ak, nyilván +/- 30 perc és akkor adsz puret.

Úgyis először pár kanál csak. Ha majd bele jön, akkor úgyis igényli és elkezdi elhagyni a szopi (Vagy nem :D)

2020. nov. 20. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is teljesen össze vissza volt minden. Én is kijeloltem pl a 10 órát, akkor kapott gyumi Vagy zöldség, az elején még cicizett utána is.

Utána jött 4 körül az uzsi, először ezután is cici.

2-3 hét után már nem kért utána cicit, az éjszakai szoptatások megnaradtak ugyanúgy, utána jött az ebéd, ebédre még nem eszik sokat, utána is cici.

Így most a reggeli és a vacsora az ami csak szoptatás meg éjjel.

Most már kezd egész szépen beallni egy rendszer.

Napkozben ha úgy van hogy cicit kér, akkor bármikor ugyanúgy kap. Egyedül a tízórai és az uzsi az amihez már nem kap 🙂

Nekünk is teljesen kilátástalannak tűnt, de bő egy hónap alatt viszonylag sikerült.

Most már a napi rendunk is tökre alakul.

És ő alakította ki saját magának, először fel jegyeztem egy hétig h kB mikor mit csinálunk, aztán próbáltam utána is úgy csinálni. Be vált.

8 hónapos kislány anyukája

2020. nov. 21. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2020. nov. 21. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:
féléves lesz :)
2020. nov. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!