Mivel kezdtétek a hozzátáplálást? Egy féle ízt meddig kóstoltattatok a babátokkal?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy alma lé az első és utánna mi következik?2020. dec. 18. 16:45
1/12 anonim válasza:
Almalé, almapüré. Egyszerre 1 valamit 2-3 napig.
2/12 anonim válasza:
3 napig, de én pürét adtam egyből. Nem szórakoztam a lével.
3/12 anonim válasza:
Almalé 2 napig
Almapure 2 napig
Barack
Édesburgonya
Sütőtök
Én Igy haladtam
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát már kóstoltattam vele pürét 2-3x egy kis kanál hegyével, de felpuffadt a hasa tőle, ezért gondoltam, hogy először inkább gyümölcsnek a levével próbálkozok. Vagy az normális? Vagy ez azt jelenti, hogy még hagyni kellene ezeket a dolgokat?
2020. dec. 18. 18:22
5/12 anonim válasza:
én külföldün szültem a nagyobbik lányomat, ott kezdésnek zöldségeket javasoltak, hogy ne szokjon rá az édes ízre olyan hamar (ott ez a szokás), így krumplival, sárgarépával kezdtem, és hamarosan jöttek a húsok, halak (gyermekorvosi javaslatra). Egyből pürésítettem, levet egyáltalán nem adtam, de mindent 3 napig vezettem be, először csak 1-2 kiskanállal, hogy lássam, nincs-e baja tőle. Alma, barack csak ezután jött, meg a zöld színű zöldségek :)
7/12 anonim válasza:
Nekem a gyerekdoki krumplit mondta kezdésnak sütőtökkel.
8/12 anonim válasza:
A nagy almát, a kicsi répát kapott először. Az elején 3 napig kapták az újat, később ezen lazítottunk (pl amikor ettek már brokkolit, akkor nem óvatoskodtam túl a karfiolt). 5 hónaposan kezdtük a kóstoltatást, a gyermekorvosunk javaslatára.
9/12 anonim válasza:
Nálam ugyanaz mint amit az ötös mond. Ebből is látszik, hogy kb nem tudod rosszul csinálni, egyik országban ezt ajánlják, másikban azt. Arra figyelj, hogy a répával céklával vigyázni kell
10/12 A kérdező kommentje:
4 hónapos és sárgarépa pürét kóstoltattam vele először egy kis kanállal. Valószínű ott rontottam el hogy egyik nap ezt másik nap azt adtam neki, de mostmár oda figyelek, hogy több napig kapja ugyan azt.
2020. dec. 18. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!