Mit lehetne adni 8hónapos babának uzsonnára sinlacon kívül? Olyan ötlet kellene, amiben nincs semmilyen tejtermék.
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 11:44
11/21 A kérdező kommentje:
a kenyérben tényleg nincs tej.esetleg margarinos kenyeret,vagy kiflit lehet adni?
2010. aug. 13. 12:22
12/21 A kérdező kommentje:
banyuci,hogyan csinálod a tonhalkrémet?azt is be kell vezetni?
2010. aug. 13. 12:23
13/21 anonim válasza:
Rio mare tonhalkrémet szoktam venni, azt nem csinálom. Tubusos, és a kisfiam imádja. 8 hónaposan már adhatod neki nyugodtan, nem kell "bevezetni".
14/21 anonim válasza:
Margarint vagy vajat ha veszel, mindenképpen nézd meg, hogy mi van ráírva, hogy tejmentes legyen. Biztos lehet kapni valamilyet.
15/21 anonim válasza:
Kifli is tejporos. Nagyon sok kenyérben van tejszármazék, péksége válogatja. Vigyázni kell vele, mert agyoncsapja vele a diétát az ember.
16/21 anonim válasza:
Linco margarinra rá van írva, hogy ehetik tejérzékenyek. Banyuci! Megnéznéd nekem ennek a tubusos izének a csomagolását? Van benne valami tejszármazék?
17/21 anonim válasza:
Most éppen nincs itthon, így sajna nem tudom megnézni Neked, de erre gondolok, ha legközelebb jársz boltban, nézd meg a csomagolását: [link]
18/21 anonim válasza:
OK, köszönöm szépen, meg fogom nézni! Avokádókrémet te szoktad csinálni? Bocs, hogy ennyit faggatlak, de én a gyereketetésben nem vagyok kreatív, főleg azért is, mert a tej miatt sokszor falakba ütközöm, és elmegy a kedvem. Házitündér se vagyok, hogy mindent frissen, magam készítsek :-S
19/21 anonim válasza:
Avokádókrémet is én csinálom, igen. :) Megveszem, és ha még kemény, akkor 2-3 napig hagyom itthon állni, hogy beérjen. Akkor megpucolom, feldarabolom, és vagy csak villával összenyomkodom (ha annyira puha), vagy leturmixolom. Bele pici só, pici citromlé, fokhagyma vagy fokhagymakrém, és elvileg natúr joghurttal (pár kanálnyi) szoktam csinálni, de akinek tejérzékenység áll fenn, az tehet bele rizstejet is, meg pici tejmentes margarint, hogy lágyabb, kenhetőbb állagú legyen. És isteni! :)
20/21 anonim válasza:
Ja, bocsi, még egy nyomásnyi majonézt is szoktam beletenni, de gondolom Nálatok az is kilőve. :( (Anélkül is finom, és nagyon egészséges az avokádó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!