Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha a párommal...

Mit tegyek ha a párommal kicsit elhidegültünk?

Figyelt kérdés
Mindkettőnk nagyon elfoglalt ember és inkább realista és nem romantikus. Mégis én sosem akartam egy férfi után futni és elvárom hogy o tegyen első lépéseket.. pl o írjon rám - majdnem mindig.. de mostanában temank sincs.. és gyereket tervezünk már hónapok óta és ez a téma mindig feljön és ez a fo téma.. egyuttlet az meg mindig jó de kicsit rövid idejunek érzem.. elfoglaltnak érzem és fejben kicsit nem ott amikor együtt vagyunk.. mit tegyek hogy “felpezsditsem” a kapcsolatunkat? Hogy legyenek témák stb és az is a baj hogy nem szeret megnyilni előttem.. én is privát ember vagyok de én sokat osztok meg de o soha kb...
2020. dec. 22. 18:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

“Regieket”

Velünk csak hétköznap lenne

2020. dec. 25. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Hétköznap meg dolgozik. Gondolj már bele ebbe kicsit. Semmi hétvégi családi program. Én tuti ezt nem csinálnám
2020. dec. 26. 08:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem lenne veletek hétköznap, mert reggeltől estig dolgozik, te magad mondtad.
2020. dec. 26. 09:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Na ezaz
2020. dec. 26. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2020. dec. 26. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Jobb kérdés, ha gyereket csináltok és szétmentek, akkor hétvégén melyik gyerekkel lesz láthatása?

Kérdezd meg az exet, miért mentek szét.

2020. dec. 26. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Az még akkor jobb helyzet lesz 16os,mert mehet mind is egyszerre😃
2020. dec. 26. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy mikor a gyerekeivel van te hol vagy?
2020. dec. 26. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!