Mit tegyek ha a párommal kicsit elhidegültünk?
Köszönöm a választ!
Fura de pont most akarom a hajamat megvaltoztatni 😂😂 de o nem igazán szereti a mű dolgokat.. pl hajam eléggé rövid és nem nől egy ideje akartam egy kicsit hosszabb és dúsabbat..
Felek ha elkezdek elegedetlenkedni akkor lehet felajánl egy szakitasi lehetőséget amit nagyon nagyon nem akarok mert ilyen kiegyensúlyozott az életem meg nem volt csak ezzel a kis dologgal kivéve
Nem fog menni hosszútávon ez a terv, hacsak nem maradsz otthon "véglegesen".
Mert miután visszamész dolgozni, az ilyen habitusú emberek elvárják, hogy akkor is te neveld a gyereket, te szorakoztasd, te foglalkozz vele. Ebben meg bele fogsz rokkanni.
Én csak olyan emberrel vállalnél, és vállaltam gyereket, aki ebben az egészben partner, és apa akar lenni, nem csak státuszból.
Ne egy gyerektől várd, hogy megmenti a kapcsolatotokat. Csak akkor vállaljatok, ha ezeket a fenti gondokat leküzdöttétek.
Ha pedig amiatt, mert megakarod az érzéseid beszélni az lenne a reakciója, hogy szakitsatok, az a kapcsolat minden csak nem stabil.
Szerinted ha egy beszélgetés miatt kiadná az utad, mit tenne ha megkéred tartsa 10 percig a síró gyereket amíg lezuhanyzol? Vagy figyelje 30 percig amígy klopfolod a húst vagy mit tudom én.
Esetleg mint én, hetekre kórházba kerülsz, és neki kell gondját viselni?
Csak a leírtak alapján én biztos nem vállalnék vele gyereket. 90% a tiéd? Lényegében már most kifogásokat keres, hogy miért nem fog otthon semmit csinálni.
Mindenki tisztában van vele hogy az apukák dolgoznak így az otthoni teendők nagyrésze ránk hárul, de azért azt ne felejtsük el hogy egy baba nem csupa móka és kacagás, valamint kikapcsolni sem lehet. Ha nyersz egy hasfájós egész nap üvöltő babát akkor mi lesz? Nem mersz majd a nehézségekről beszélni a pároddal mert mi van ha elhagy?
Igazatok van!
Lehet én ismerem félre de azt tudom hogy reggel 9 tol este min 8-9 ig dolgozik... nem beszéltünk olyan sokat a dologról de én ezt vontam le a mostani helyzetunkrol.. és mondta hogy majd 2 öt szeretne.. hétvégén meg az o gyerekeivel van a volt felesegetol is van... leírva az egész kaotikusan hangzik de persze élőben is más a helyzet.. meg csak a negatív dolgokat írom le tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!