Quinny Buzz babakocsimat elcserélném, szerintetek mire lenne érdemes?
Figyelt kérdés
Lehetne kisebb,de legyen az is nagy kerekűs, ami azért télre is jó.2010. aug. 12. 21:14
1/6 anonim válasza:
Ha esernyő kocsit szeretnél, az mindd kiskerekű, de kicsire összecsukható! Ha sport kocsit szeretnél,Nagy kerekekkel, akkor ugyan ekkora lesz, csak gyengébb minőség, sőt még plédet is tehetsz alá, mert egyiknek sincs olyan párnázott meleg ülése mint a quinnynek.
3/6 anonim válasza:
TESCO-ban csak 100Ft a kocsi, ráadásul nagyobb mint a legtöbb babakocsi, csak előtte párnázd ki!
4/6 A kérdező kommentje:
Légy szíves, hagyd az ilyen értelmes válaszaidat másnak!
Az első két választ pedig köszönöm!
2010. aug. 12. 22:12
5/6 anonim válasza:
Miért szeretnéd lecserélni? Szerintem ez egy szuper kocsi. Ha kis szaladgálóst szeretnél, akkor én a Quinny Zapp-ot javasolnám, bár annak kicsi kereke. Én is ezzel szemezek egy ideje.
6/6 A kérdező kommentje:
van egy Bugaboo bee-m, de az télre nem az igazi,a Quinny se rossz, de nem sírnék utána, hátha van a kategóriájában más jobb is.
2010. aug. 13. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!