Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapszeres csecsemo, vizeshasme...

Tapszeres csecsemo, vizeshasmenes. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

1 honapos a baba, es 3. Napja vizes hasmenese van, de napi akar 8-10x is. Tapszert kap csak szuletese ota.

Korhazba bevittem ma, verkepe jolett, tapszer cseret nem javasoltak mert ezt kapja szuletese ota es gond eddig nem volt, se gyogyszert nem irtak ki, de nem tudjak az okat.

Kozerzete jo, etvagya is.

Azt mondtak ha belazasodna vigyem vissza, de azon kivul hetfon menjunk ujra.

Valamit esetleg tudok tenni? Tobb tapszer + kevesebb viz esetleg ? Bar felek akkor meg a kiszaradastol.

2020. dec. 19. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodtan adhatsz vizet, én a nagy melegbe is adtam, pedig anyatejes volt.

Szüleim anno' teát itattak velem, akkor az volt a divat. Most meg, hogy 6 hónapos korig kizárólag anyatej/tápszer.

Ha úgy érzed jónak,súlya megfelelően gyarapszik, nem hinném, hogy baja lenne pár korty víztől.

De ahogy a szíved, s eszed , illetve az anyai ösztönöd diktálja. Utóbbi sosem téved.:)

Jobbulást a Picinek! <3

2020. dec. 19. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teát is nyugodtan adhatsz neki. Nekem koraszülött babám van es amióta hazahoztuk a kórházból szoktam neki adni teát. Semmi baja nincs tőle. Tápszeres.
2020. dec. 20. 06:41
 13/13 A kérdező kommentje:
A tapszervaltas megoldotta a problemat. Kapott almiron pepti mct-t ( tej allergia es laktoz erzekenysegre) azota nincs gond.
2020. dec. 26. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!