Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, aki megbánta, hogy...

Van olyan, aki megbánta, hogy szült?

Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 13:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kivel mi újság azóta? (ha olvassa valaki?!)
2021. jan. 12. 13:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Veled mi újság?
2021. márc. 6. 15:41
 23/25 A kérdező kommentje:
Január vége óta egész jól. Azóta átalussza az éjszakát, vagy csak 1x kel és evés után visszaalszik. Február óta napirend is kialakult nála, így én is nyugodtabb vagyok és annyira nem érzem már tehernek... Sőt.. Idővel már azt is elfogadtam, hogy természetesen soha nem lesz már olyan semmi sem, mint előtte... De elfogadtam. Ettől függetlenül természetesen "visszasírom" azért a "szabadságot". Tényleg idő kell hozzá, hogy elfogadja valaki az új helyzetet.. Más nem segít 🤷🏼‍♀️
2021. márc. 6. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok: nálunk most kissé jobb, elmúlt 5 hónapos, és nagyjából kialakult a napirendje, én is beleszoktam, hogy most már róla is gondoskodni kell. Apuka szerencsére leállt az ötleteléssel egyelőre. Minden könnyebb lett volna, ha lett volna segítségem, hogy szülés után pihenhessek kicsit, mert kicsit szétestem testileg, de már összekapartam magam.
2021. márc. 22. 02:29
 25/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( próbálj meg tényleg a babára figyelni, ha rosszabb napjaid van vele akkor max próbálj arra gondolni, hogy lesz jobb idővel! Én sokat gondoltam erre és talán jobban is éreztem magam tőle. Most is van, hogy mikor arra gondolok, hogy már nem bírom... Akkor kicsit leülök, próbálok semmire nem gondolni, aztán megyek és foglalkozok a babával... Van, hogy jobb. És persze próbálok arra is gondolni, hogy majd x idő múlva erre az időszakra fogok visszagondolni, hogy milyen nehéz volt és túléltem és akkor büszke leszek magamra. Legalábbis remélem 😳
2021. márc. 24. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!