Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen anyának képzelted magad?

Ilyen anyának képzelted magad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennek képzeltem magam, igen. Bár a türelemmel nálunk is vannak problémák. Ezen kívül azt gondoltam én is, hogy lazább leszek, na és persze fittebb.

Most felköthetem a gatyót, jön a második baba! :D

2010. aug. 12. 17:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a lazasággal vannak gondok, mindig pánikolok, ha valami nem úgy megy mint előtte való nap. Néha megáll az idő, és sosem gondoltam volna, hogy az itthonléttel lesznek problémáim, de sajnos be kell vallanom, hogy hiányzik a munkám.

A lányommal való foglalkozás örömet okoz, várom mindig, hogy valami újat csináljon, az mindig feldob.

Szóval nem egészen ilyennek képzeltem magam, de be kellett látnom, hogy ilyen vagyok. Próbálok javulni, valamikor sikerül, valamikor nem. Türelmem ritkán fogy el, vagy ha úgy érzem, hogy kezdek kiakadni, akkor rágyújtok egy cigire...na ezt sem így képzeltem...de a lányom elég kiegyensúlyozott, ha nincs valami probléma, akkor jókedvű, nincs felszoktatva, szépen alszik, tehát nem csinálom éppen rosszul, csak szeretnék még jobb lenni.

2010. aug. 12. 17:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én totál kész vagyok. Nagyon kemény mélypontjaim voltak. Néha úgy éreztem, megbuktam ebből a dologból, de talán mégsem.
2010. aug. 12. 20:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából igen, bár azt hittem aggódósabb leszek. Azt viszont nem tudom, hogy a lányom miattam lett jó természetű, vagy alapból ilyen jó fej. De inkább az utóbbi.
2010. aug. 12. 21:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

2. kérdésedre: Engem a sodromból leginkább a hiszti hoz ki.

Az adjuramisten azonnal. Ha a kérést nyugtázom, mondom jó, de tele a kezem, hadd fejezzem be, és nem. Visít, mint akit nyúznak. Na, ilyenkor megfordul a fejemen a sapka.

A nagyobb gyerek nem volt ilyen. Vagy nem emlékszem. vagy nem ennyire.

Nem tudom, mi lelte, mikor múlik már ez el. Sokszor teljesen kikészülök ettől.

A másik, amit nem birok, az a nyávogás.

A többi dolgot- akadályt úgy-ahogy lazábban veszem.

2010. aug. 13. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!