Merjek a kisbabámmal a nagyágyban aludni?
Kamerásra? Minek? :) Ááááh, nem kell az, nehogy ilyenre költs!
A miénk Angelcare 301-es. Légzésfigyelő és bébiőr is egyben. 120 méter a hatótávolsága, ami annyit jelent, hogy nyugodtan ki tudok menni a kertbe. Ha bármi van vele, hallom a bébiőrből. És külön is lehet használni a funkciókat, tehát ha akarom, akkor légzést is figyel, ha akarom, csak a bébiőr funkciója működik.
Ja, ugy tervezem, hogy ha nem muszaj nem hagyom uvolteni szegenyt...egy ismerosnel lattam ezt a kamerasat.
Koszonom a tipust es markat, megkeresem, hatha lehet itt nallunk kapni!
Soha eletemben nem neztem meg meg egy Big Brother-t sem...de ez nagyon jo!!!!! A ferjem biztonsagi kamerakkal foglalkozik...o mar eloadta a gondolatait, hogyan tudna a bejarati ajto, a tv es a gyerekszoba torteneseit egy monitorra rakni nekem a konyhaban....hahahaha
Azt hiszem beruhazok akkor erre a figyelore...otthon is olyan 20.e ft korul van az ara?
Nem mintha szamitana, csak egy info, de neha hasznos lehet.
:)
A 401-es 40e körül van itthon, a 301-es lehet kicsit olcsóbb, egyel korábbi kiadás.
A 301-est mi a Bippa Kft-nél vettük, és tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint a 401-es, csak nem digitális a kijelzője. De jóval olcsóbb. Amúgy adtak hozzá ajándékba egy pelenkatároló kukát is.
www.babaholmiolcson.hu
Szoval otthon kb majdnem a duplajaba kerul mint itt...szep!!!!
Banyuci nagyon szepen koszonom az infot! Megveszem ezt amit talaltam. Valojaban szinte ugyanaz, csak 2 hordozhato jelveveo (v.mi) van hozza.
Meg egy kerdes! Mit gondoltok az Adamo hintarol? Olvastam en mar itt mindent...ma irtam a b.nomnek, is, hogy a fejembe vettem, szeretnek egyet...mit gondoltok?
Mindenunk hasznalt. Valami luxus a Picurnak is jar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!