Beverte a homlokát az ágy szélébe. Lehet baja tőle?
Annyira rosszul érzem magam, pedig ott voltam, hogy majd elkapom ha esne, de olyan gyorsan történt. 7 hónapos lesz, és kapaszkodni akart az ágyba, térdre fel is állt, de megingott, és beverte a homlokát, púpot még nem látok.
Annyira sírt szegény, és el is aludt, bár hogy emiatt vagy nem, de ilyenkor aludni szokott amúgy is.
Rossz anyának érzem magam, pedig megfogadtam, hogy majd figyelek rá, nehogy essen, meg minden. És most ott voltam, és mégse.
Vigyem orvoshoz?
Jajj a picik ilyen idősen esnek-kelnek :)
Ettől még nem vagy rossz Anya!!
Nem lehetsz minden másodpercben mellette, és nem figyelheted, hogy jajj éppen most fog elesni, elkapom gyorsan... Ilyen előfordul és még hány ilyen eset lesz hajaj.. :) Ha nem lett sebes, puklis a feje akkor nem lehet olyan nagy probléma. Ha meg nagyon nyugtalan vagy, akkor délután sétáljatok el az orvoshoz, hogy nézze meg.
Szegénykém, az enyém is ilyen. Sajnos hozzátartozik, hogy az ember már úgy lesi mint valami keselyű de még így is folyton, esnek kelnek.
1,Rakj rá neki nedves zsebit, az hűti.
2, Legyen vészhelyzet táskád ami ha bármi lenne s orvoshoz kéne vinni a legszükségesebbek benne legyenek pl: pelenka, textil, egykis üveg babaital, orvosi iratok, ha van gyógyszere, váltóruha egy othoni pléd.(ha fázna de az othoni biztonság szag megnyugtathatja)
3, Figyeld a következő 4-6órában imbolyog-e nem lett hisztisebb, aluszékonyabb, az ételt rendesen eszi-e, hányás fontos jel! Ha hányik mindenképp beszélj a védőnőddel, gyerekorvossal fogadnának-e titeket.
4, Sajnos sokszor előfordúlhat te annyit tehetz, hogy ha megtörtént ne ilyeszd halárra magad, mert megérzi s ettől ő is izgatott, megilyed s lehet azért is sír. ÉN is próbálok higadt maradni (9hós) s már ő is alig hüppög ha elcsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!