Reggel beverte a fiam a száját, vérzett a "foga", megmarad, vagy elszineződhet?
Jajj ez ne bántson, mindenkivel előfordulhat ez. A lényeg hogy megmaradt a fog. Lehet hogy csak megmozdult, és vérzett az íny. Gyerekfogászat?
Mi már megjártuk. A fiam 13 hósan esett úgy, hogy ömlött a vér a szájából. Mire kicsit csillapodott, és be bírtam kukucskálni vettem észre hogy eltünt a foga. Azt hittem kitört. Irány ambulancia, röntgen (nézni hogy feje sérült-e), majd gyerek fogászat, ahol közölték hogy visszacsúszott a kis fogacskája, az ütés kiidegelt minden idegszálat. Már visszacsúszott neki, alig látszik, de ki fog esni.
Ugyan úgy ahogy írod befeketedni, és kiesni.
NÉzd meg, majdnem minden második gyereknek ilyen a foga, vagy nincs foga elől. Szerencsére tejfog, nagyobb korába nem lesz vészes.
Szia!
Ne idegeskedj, az én fiam az apja kezében volt amikor lecsúsztak a márvány lépcsőn... 3 lépcsőt lefejelt a gyerek, 3 nap kórház páromnak agyrázkódás... Fiamnak el volt törve az orra, a szája szétszakadt azon kívűl hogy van két csík a fogában nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!