Hogy szoktassam le a babakocsiban való altatásról?
Figyelt kérdés
Ha az ágyon melléfekve próbálom altatni megszökik 🙊2020. dec. 12. 21:20
1/6 anonim válasza:
Visszarakosgatod magad mellé. Amíg rá nem jön, hogy most aludni kell.
Én így csináltam és szerintem nem is lehet máshogy. Az első 2 nap kemény volt, kb. 20x kellett visszafektetni. De a harmadik naptól fogva az ágyon alszik el. Tavaly januárban szoktattam át a kocsiból az ágyba.
2/6 anonim válasza:
Az enyém ugyan nem aludt babakocsiban csak újszülöttként. De ennekellenére nálunk is ugyanez volt. Hónapokig pakolgattam vissza az ágyba 😅
3/6 anonim válasza:
1 mennyi idős volt?
Nálunk 1 hétig sem működött..
És akkor inkább nem aludt
És azóta sem
4/6 anonim válasza:
3: 14 hónapos volt akkor, amikor elkezdtem.
5/6 anonim válasza:
Mennyi idos? Az enyem 15 hos es nappal cdak babakocsiban alszik, de amugy direkt. 2 p alatt elalszik, kint a teraszon, 2-3 orat. Legalabb levegon van. A nagyobbat is igy altattam kb 2 eves koraig. Aztan atszoktattam az agyba, mondjuk az nem volt egyszeru.
6/6 anonim válasza:
Nekem már 2,5 emiatt szoktatnám le
Szeretném elrakni a babakocsit, csak erre használjuk
10 hósan szokott rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!