Hogy szoktassam le a 3 hónapos fiam a babakocsiba alvásról? Egész nap csak ott hajlandó aludni.
Szia,ugyanezzel a problémával küszködök,már minden elkövettem,de csak a kocsiban hajlandó elaludni,enyém is hasfájós volt,jött az ölben alvás,aztán mivel már nem bírtam jött a kocsi,egész nap ott alszik,aztán,mikor az esti alvás jön,elaltatom,aztán berakom a kiságyba.Ha felébred,kezdem elölröl.Már próbáltam,hogy hagyom,kicsit had nyafizzon az ágyba,hátha megunja,elalszik,de ez csak 1-2 szer jött be.De azt mondták,nem fog egyik napról a másikra átszokni,próbáljam többször.Viszont éjszaka meg ott alszik....egyszer felébred még,megissza a tejcsit,aztán magától elalszik....nappal meg küszködök.
Szóval jó lenne nekem is egy jó tipp.
tudom, hogy nem ez a jó megoldás, de hátha:
Adamo(szerű) hinta esetleg?
Ha éjjel egymás mellett alszotok, akkor esetleg napközben is melléfeküdni míg elalszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!