Ilyen pocsék, téli időben is minden nap kiviszitek a babátokat sétálni?
Minden nap kiszellőztetek, de valahogy nem tudom elhinni, hogy ez a téli szmogos levegő annyira jót tenne neki, és hogy olyan sokat veszít azzal, hogy csak heti 1-2 alkalommal megyünk sétálni. Nyáron meg kora ősszel mentünk majdnem minden nap, de amióta ilyen hideg van és ilyen nyálkás undorító az idő, azóta nem szívesen viszem le. Lakásban lakunk, nincs erkély. Viszont a babakocsit nem szereti különösebben, most már úgy-ahogy elvan vele, de láthatóan nem élvezi, a hurcival meg nem vinném, mert félek, hogy megfázik (és én is, nem veszek csak ezért az egy télért 60 ezerért hurcis télikabátot).
Már megkaptam, hogy milyen rossz anyja vagyok, és felmerült bennem, hogy tényleg? Más minden nap kiviszi minimum egy órára ilyenkor is? Esőben-hóban-fagyban?
4,5 hónapos babáról beszélünk, szóval nem arról van szó, hogy le kéne fárasztani vagy valami, a lakásban is teljesen jól eljátszogatunk.
Tavaly télen mikor pár hónapos volt a babám én is utáltam sétálni. Emlékszem még kérdést is írtam ki róla,hogy más is utálja e,mert nekem tényleg csak pup a hátamon ;D akkor írta valaki, hogy közben zenét hallgat, podcastot (nagyon jó beszélgetések vannak fent spotifyon pl) na azóta viccen kívül az a napom fénypontja hogy tolom a babakocsit, nyugi van, interjúkat hallgatok és csak megyek megyek...hazaérve pedig megerdemlek egy jó kávét.
Amúgy ha szakad az eső én sem megyek ki, de ha csak szemerkél akkor igen.lehet venni babakocsi fóliát és sapka, téli kabát aztán indulás
31es vagyok, nem, végig tolom a városon, üvöltve ordítva és én addig max hangerőn zenét hallgatok.
Az én gyerekem szereti a babakocsit, egy órát sétálunk, addig vagy alszik, vagy nézelődik és igen ha csak nézelődik akkor is hallgatom. Néha sír, akkor nyilván nem. Én a kérdezōnek próbáltam leírni ami nekem segített, tőlem aztán lepontozhatjátok,csak mert nektek ez pl nem opció mert nem alszik a gyereketek ,nekem viszont igen, és anno én is örültem ennek a tippnek. Milyen besavanyodott anyák vannak itt?? Mindenki válassza ki a magához passzoló megoldást , arra van az oldal, szánalmas, hogy ha valaki már leírja ami NEKI bevált, akkor idegen vér anyák nekitámadnak, jó hogy a gyámhivatalt nem hívjatok komolyan... nézzen már magába néhány válaszoló
Ajaj, gyorsan vegyél egy nyugtatót, mert baj van a toronyban.
Arra az alapvető dologra céloztam volna, hogy beszélgetni is lehet ám azzal a gyerekkel, úgy érdekessé tenni neki a kintlétet, hogy nem csak faarcal tologatod és panaszkodsz, hogy ez a kölyök utál kint lenni... Nyilván ha alszik, nem beszélsz.
De úgy látszik hogy ez sokaknak utópia. Meg az is, amit más fölvetett, hogy még nem járó gyereket is simán le lehet tenni megfelelő ruhában. Hintához, csúszdához se kell járni tudás.
El lehet tölteni értelmesen is kint az időt nyavalyás nélkül.
Hol van pocsék téli idő?
Olyan enyhe őszies most is, hogy átmeneti ruha elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!